Kafam YARILDIIII !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
Arabaya yazık..

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Yav cruze çok yakıt yiyo alma ben demistim demiyim :D

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Yav cruze çok yakıt yiyo alma ben demistim demiyim :D

test sürüşüne çıkmadan önce yol bilisayarındaki tüm değerleri sıfırlarsınız. kullanım tarzınıza göre cruzeyi kullanmaya başlarsınız ve test bittiğinde bakarsınız değerlere. 2-3 km ile yetinmeyeceğinizi baştan söylersiniz bayiye. benim aklıma gelen budur.

böyle bır yorum geldı arkadasın bırınden :ehe

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye

test sürüşüne çıkmadan önce yol bilisayarındaki tüm değerleri sıfırlarsınız. kullanım tarzınıza göre cruzeyi kullanmaya başlarsınız ve test bittiğinde bakarsınız değerlere. 2-3 km ile yetinmeyeceğinizi baştan söylersiniz bayiye. benim aklıma gelen budur.

böyle bır yorum geldı arkadasın bırınden :ehe
Bak polo diyorum alman diyorum yüzde 35 tasarruf ve sehir dışına çıkarsan gerçekten cok az yakıt harcar dahada bişi demiycem :D

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Bak polo diyorum alman diyorum yüzde 35 tasarruf ve sehir dışına çıkarsan gerçekten cok az yakıt harcar dahada bişi demiycem :D

güzel kardesımmm anlatamıyomuyum :ehe
senın hayalindekı araba olablr polo
ama kücük bana göre
ben aile arabası ıstıyorum
bu küçük küçükkk :ehe

• Beğen
Tepkiler: s@hr@ ve Samsunspor
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Geçenlerde arkadaşım geldi yanıma cruze alacamda cruze alacam diye tuturdu. Oda sağlık sektöründe çalışıyor, hastanelerden yayılan bir virüs olabilirmi acaba :hmmmm
1500 motor olduğu için fazla yakmıyor, ama azda yakmıyor tabi :D 1300-1400 lere göre fazla tüketiyor. Kango'yla kıyaslarsan ikiside aynı seviyede tüketime sahip. Bunun dizel seçeneği varmı bilmiyorum eğer varsa onu tercih et. Bizim burda bir kaç kişide var çok cool araba. Bana göre tek eksisi iç tasarımı. Sağlam araba pişman olmazsın. En önemlisi sen beğenmişsin bunu.

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Geçenlerde arkadaşım geldi yanıma cruze alacamda cruze alacam diye tuturdu. Oda sağlık sektöründe çalışıyor, hastanelerden yayılan bir virüs olabilirmi acaba :hmmmm
1500 motor olduğu için fazla yakmıyor, ama azda yakmıyor tabi :D 1300-1400 lere göre fazla tüketiyor. Kango'yla kıyaslarsan ikiside aynı seviyede tüketime sahip. Bunun dizel seçeneği varmı bilmiyorum eğer varsa onu tercih et. Bizim burda bir kaç kişide var çok cool araba. Bana göre tek eksisi iç tasarımı. Sağlam araba pişman olmazsın. En önemlisi sen beğenmişsin bunu.

dizeli yok malesef
lpg taktıran var.o da dogal olarak garantıden cıkıyo :)
dizeli 2012de cıkablrmıs mıs denılıyor suan yok ama
tek eksisi dedın de iç tasarımını
ben en cok onu begendım :D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
erol şu imzanı deısırmısın lütfen :ehe
msjını yandan bakarak okuyorum :ehe

pRime.

pRime.

Üye

güzel kardesımmm anlatamıyomuyum :ehe
senın hayalindekı araba olablr polo
ama kücük bana göre
ben aile arabası ıstıyorum
bu küçük küçükkk :ehe

Israr ediyomuşum gibi olcak ama Honda jazz'a da bakmanı öneririm. Az yakar, geniştir, aile için uygun araçtır. :D

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi

Israr ediyomuşum gibi olcak ama Honda jazz'a da bakmanı öneririm. Az yakar, geniştir, aile için uygun araçtır. :D

yarın onuda bakcam dolanırsam cıldırtcam satıs sorumlusunu :D

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (4 üye ve 3 misafir)

Memleket meselesi haline döndü :D

• Beğen
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Nissan micrada olmaz diyosun ölemi ha bu arada chevroleti nedense beğenmiyorum :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bu arabayı alırsan baban her türlü ben demiştim der sana :D muhakkak bir açığı çıkar. O yüzden büyük sözü dinle yeni kango al :ehe