Tuba.Erva
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bence fiesta alacaksın..
"Ben" tavsiye ettim sonuçta bilinçaltına yerleşti sonuçta istemesende alacaksın:
şaka bir yana yarın aç radyoyu ses seviyesini 15 e getir bi müzik dinle15 teyken bile gelen kaliteyi gör.. her kapıda hoparlörler ve kapıların üst tarafında da tiz hoparlörler var birde yalıtımla birleşince off off..
ne kadar sensör varsa koymuşlar zaten oturuyorsun totonu algılıyor araba emniyet kemeri bağlamazsan alarm ötüp duruyor illa bağlayacaksın
Yok yok kesin öyle benim yakın zamanda yeni bi nick bulmam lazımBende başta senin Tuba_Erva olduğunu çıkaramadım sonradan çıkardım
aynen cok cıkaramayan var
onun ıcın eskı nıkıme gerı dönuyorum
Tuba.Erva olarak alcam ama
aynen cok cıkaramayan var
onun ıcın eskı nıkıme gerı dönuyorum
Tuba.Erva olarak alcam ama
Ben avatarlardan çıkardım malum mobilde eski nick yazmıyor yabaktım avatarları çekik gözlü kızlardan oluşan bi üye var bu kesin ablam dedim
Tuba yi anladım da Ervayı çözemedim t9 da kabul etmiyor
ayy canım yaa nasılda bılıyo benı
Tatlı yaratıklar ama
Biliyorsun biz erkeklerin bu çekik gözlü kızlara karşı hep bi ilgisi olmuştur.. Taaaa Hunlardan gelme bi özellik bu ta o zaman çin prensesleriyle başlamış ilgimiz
Erva da benımle bütünlestı
üye oldugumdan berı kullanıyorum bunu ya ondan
Tatlı yaratıklar ama
Biliyorsun biz erkeklerin bu çekik gözlü kızlara karşı hep bi ilgisi olmuştur.. Taaaa Hunlardan gelme bi özellik bu ta o zaman çin prensesleriyle başlamış ilgimiz
Erva Peygamberimizin Halasının Adıymış Bi Şey Daha Öğrendim
İlk sayfada birisi de Polo'ya küçük deyip Jazz önermiş, arkasından da Micra gelmişDeliler ya
Tubişbenim tercihim ford fiesta oLur .. ayrıca öneri oLarak Fiat Albea' ya bir bak derim . hem kafandaki modeLLere çok yakın hem de inan çok az yakıyor
görseLLerine bir bak derim .. ama tabiiki en iyi araba senin kafana yatan arabadır içine sinmişse oLay bitmiştir
şimdiden hayırLı oLsun
İlk sayfada birisi de Polo'ya küçük deyip Jazz önermiş, arkasından da Micra gelmişDeliler ya
Tubim hayırlı olsun aşkm şimdiden. Kazasız belasız inşallah.
Sana şunu söylüyorum, Kangoo aldırma babana. Ne alırsan al
Biz Kangoo kullanıyoruz 2008 amaAyrıca geçen kuzenle bunun makarasını yaptık. Onlarda da Connect var. Diyo ki ya kız arabası alın ya şimdi biz nasıl kullancaz bunu? Dedim hee süslen makyajını yap, ticari arabayı sür Aldırma sakın
çok yakarsa tüp taktır
bu kezde orjinalliği bozulur, çekiş gücü düşer, motorun zamanla anası ağlar
ama yakıt parası cebinde kalır
hem bu zamanda benzinli araba alınır mı yahu ?
dizel al en azından.
benzin çok pahalı
Ford fiesta güzel araba ama aile için olarak uygun bir araç değil bence, arka tarafı dar arabanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?