Kafam YARILDIIII !!!

Ya bende diyecektim kafa yarılmasından araba konusuna nasıl geldiniz diye geçtim ilk sayfaya baktım konuyu açan senmişsin

Tepkiler: Tuba.Erva
Abla bence burdan karar veremezsin git bu dediklerimizin hepsine bin gez dolaş anca öyle karar verirsin-içine siner..

Konu Sahibi
Ya bende diyecektim kafa yarılmasından araba konusuna nasıl geldiniz diye geçtim ilk sayfaya baktım konuyu açan senmişsin

konuyu acan ben olunca hersey bekleyın

kaza yaptım kafamı yardım
kaza yaptıgım arabayı tartısıyoruz vs vs dıye düşünmez ıns okuyan

Kolay gelsin o zaman (Sana değil )

Göz açıp kapayana kadar 9.sayfa oldu sonuç ford fiesta

Ula hemde bugün açılmış konu varya kesin benim nickten korkuyorlar yorum yapmıyorlar öyle kalıyo benim konular

Konu Sahibi
Ula hemde bugün açılmış konu varya kesin benim nickten korkuyorlar yorum yapmıyorlar öyle kalıyo benim konular

yok ya öyle dusunme
ama benım actıgım konular hep hit yapıyo

tuba_Erva nikim daha tanınıyodu ama suan benı aaa tuba sen mıydın nıkını ne ara deıstın bılemedık dıyenlerde var
yoksa daha cok sayfa olmustu

Tepkiler: s@hr@
Bence fiesta alacaksın..

"Ben" tavsiye ettim sonuçta bilinçaltına yerleşti sonuçta istemesende alacaksın :

şaka bir yana yarın aç radyoyu ses seviyesini 15 e getir bi müzik dinle 15 teyken bile gelen kaliteyi gör.. her kapıda hoparlörler ve kapıların üst tarafında da tiz hoparlörler var birde yalıtımla birleşince off off..

ne kadar sensör varsa koymuşlar zaten oturuyorsun totonu algılıyor araba emniyet kemeri bağlamazsan alarm ötüp duruyor illa bağlayacaksın

Yok yok kesin öyle benim yakın zamanda yeni bi nick bulmam lazım Bende başta senin Tuba_Erva olduğunu çıkaramadım sonradan çıkardım

hele hele havalara bak