Tuba.Erva
Üye
-
Konu Sahibi
-
Araban mı var derdin var. Bazen ağzını burnunu kırasım geliyor.
en önemli şeyi atladın camlar filimli ve içi kırmızı led ışığı şaka biyana o cruze boş verin iç ortam da torpido da kulkanılan malzemede hisedilir derece kötü ama illede o dersen iç döşemesi siyah ve tarçın rengi kombineli yaptırın araça ayrı bi hava katıyo
bide bana diyolar otomobil manyağısın diyeebuyrun iştee tek dilim anne baba bu arada boş wer dizel araç sen benzili araç al gel yanıma benim kulandığım gürcü benzini ayarlim sana dizel araç gitmiyor hem az yakıyor ama onun bakım masfrafları fln pahalı en iyisi benzinli
Maddi durum müsait ise Alman biraz daha az müsait ise Japon derim ben. Konforda honda güzeldir. Parça ucuz olsun dersen toyota. Çok konfor olmasın seri olsun bagaj mühim değil dersen opel astra njoy.
bide bana diyolar otomobil manyağısın diyeebuyrun iştee tek dilim anne baba bu arada boş wer dizel araç sen benzili araç al gel yanıma benim kulandığım gürcü benzini ayarlim sana dizel araç gitmiyor hem az yakıyor ama onun bakım masfrafları fln pahalı en iyisi benzinli
Gün batarken ardından tepelerin veda vakti geldi Teletubbielerin. iyi geceler cümleten
hangi kursa gidiyon moder fen emi lider dizel araç cıker heedizel araç benzili gibi gidermi hangi hoca diyo bunu adını de bana bezinde turk benzini kulanmıcanki ben kullanmıyorum şahsen 4,38 vemen benzine 2.20 ye gürcistan warken mayakmıyım orda 150 liraya fulluyom depoyu burda 150 yarım depo bile alamıyom hem oranın benzini daha iyi şunuda unutmaki yakıt da önemli olan uçuculuktur
Son birşey daha söyleyip gideyim. Allah kimsenin başına vermesin de bazı kaza durumları ile ilgili de bildiklerimi aktaracagim burada. Ama geç oldu artık uygun bir zamanda anlatırım opel ve honda ile ilgili. Unutmam inşallah şimdilik hoşçalakın Maxicep milletinin insanları
hangi kursa gidiyon moder fen emi lider dizel araç cıker heedizel araç benzili gibi gidermi hangi hoca diyo bunu adını de bana bezinde turk benzini kulanmıcanki ben kullanmıyorum şahsen 4,38 vemen benzine 2.20 ye gürcistan warken mayakmıyım orda 150 liraya fulluyom depoyu burda 150 yarım depo bile alamıyom hem oranın benzini daha iyi şunuda unutmaki yakıt da önemli olan uçuculuktur
tarih hocasımıismini rica ettsem birde hangi kurs acaba mümkünmü
o hoca dizel toyotayla benzinli 98 model şahini örnek vermiş sizeeee
tarih hocasımıismini rica ettsem birde hangi kurs acaba mümkünmü
istanbula gel petrol acak da sen nerden alıyon bunu bi özet gecsene merak ettim bakhacı sana 3 liradan weirimlitresii 100 litre üstü 2.60 yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?