BrainHacker
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ne üfürükcüsüBir psikiatıra gidin diyeceğimde hakaret olarak algılayıp yine bildiğinizi okuyacaksınız, üfürükçüye gidip paranızdan, zamanınızdan olacaksınız.
Ciddiyimtövbe tövbe. Poldergeist olayı gibi.
OlabilirNereye gidecen ya diyelim ki gerçekten sana musallat olmuş ne caminin imamı kurtarır ne de psikiyatır.
Otur biraz düşün, Allah'a sığın. O seni korur. Zaten onlar sana zarar veremez, gelemez gidemez vs... Öyle arada korkarsın işte bir şey olmaz. Belki de basit bir bilinçtaltı oyunudur.
Ne muskası usta, büyücü müyüz biz? Öyle koynuna iki dua yazmakla bir şeyden kurtulmazsın. Sonuçta seni koruyacak olan Allah'tır. O da orda muska var diye korumaz. Senin gönlündekine göre korur.BöyLe bir duruma ne denilebilir ki , bizim burda muska faLan yapıyorLar genelde.
Nereye gidecen ya diyelim ki gerçekten sana musallat olmuş ne caminin imamı kurtarır ne de psikiyatır.
Otur biraz düşün, Allah'a sığın. O seni korur. Zaten onlar sana zarar veremez, gelemez gidemez vs... Öyle arada korkarsın işte bir şey olmaz. Belki de basit bir bilinçtaltı oyunudur.
Dalga mı geçiyorsun ? Hadi üfürükçüyü, cinci hocayı anladım da psikiatır nasıl yardımcı olamaz.Belli ki psikolojik bir durum var ortada bu durum dua etmekle geçmez bilen birisine görünmek lazım.
Hadi diyelimki cinler falan paranormal varlıklar var ve musallat olduğunu düşünüyorsunuz.Tamam bunun için Allah'a sığınsın fakat ya "basit bir bilinçaltı oyunu" ya da psikolojik bir sorunsa ? Psikiatır nasıl yardımcı olamaz anlamadım, nasıl bu kadar emin konuşup öneride bulunuyorsun cidden anlayamadım...
Dalga mı geçiyorsun ? Hadi üfürükçüyü, cinci hocayı anladım da psikiatır nasıl yardımcı olamaz.Belli ki psikolojik bir durum var ortada bu durum dua etmekle geçmez bilen birisine görünmek lazım.
Hadi diyelimki cinler falan paranormal varlıklar var ve musallat olduğunu düşünüyorsunuz.Tamam bunun için Allah'a sığınsın fakat ya "basit bir bilinçaltı oyunu" ya da psikolojik bir sorunsa ? Psikiatır nasıl yardımcı olamaz anlamadım, nasıl bu kadar emin konuşup öneride bulunuyorsun cidden anlayamadım...
Ne muskası usta, büyücü müyüz biz? Öyle koynuna iki dua yazmakla bir şeyden kurtulmazsın. Sonuçta seni koruyacak olan Allah'tır. O da orda muska var diye korumaz. Senin gönlündekine göre korur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?