Telefon Tavsiyesi Kafam iyice karıştı???

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Kafam iyice karıştı???
Beyler telefon alacam. S4 alacaktım son anda yine kafam karıştı. XPeria Z, HTC One, Galaxy S4 ve LG Nexus 4 arasında kaldım. Beyler hepsinin iyi yanı var fakat hangisi daha iyi. Ben teknoloji hastasıyım. Ben telefonda film izlerim, müzik dinlerim, oyun oynarım, internette gezerim, Facebook Twitter a bolca girerim. Bana hangisi daha iyi gelir. Tasarım önemli değil donanım lazım bana. Nexus 4 aldım şuan ama kardeşime verecem. Ben ne alayım. Nexus 4 çok sade. Hızı iyi ama progran yok hepsini kendin kuracaksın. XPeria Z nin programları çok güzel. S4ün yazılımı arayüzü çok canlı birde smart özellikleri ve en çok hoşuma giden özelliği Multi-Windows ve çift kamera. HTC One ses kalitesi harika. Nexus 4 güncelleme sıkıntısı yok. Karar veremedim.
Bakın hepsini değerlendirdim S4 çıkıyor sonuç ama hala kararsızım. Bana mesela HTC One diyip geçmeyin özelliklerini iyi yanlarını dez avantajlarını söyleyin. Kısaca tekrar özetleyeyim
*Oyun Performansı iyi olsun
*Güncelleme sıkıntısı olmasın (En azından 2 yıl)
*Video ve Fotoğraf çekimi iyi olsun
*Video izleme süresi uzun olsun (Film için)
*Ses kalitesi yüksek olsun (Herhalde Sony iyidir bu konuda)
*Çoklu işlem yapabilsin (Çoklu işlemden kasıt Facebook Home veya normal Facebook uygulaması telefonu kasıyor. İnşAllah bu sorun olmaz)
*Ve son olarak Bataryası en azından 1 gün gitsin

İsteklerim fazla biliyorum ama bunlara en yakın telefon hangisi. Özelliklerini seçmek için haklı nedenler dez avantajlarını yazarsanız sevinirim.

enterneoll

enterneoll

Üye
tam olarak s4'ü anlatmışsın

Türe

Türe

Üye
Oyun performansı hariç her konuda One S4'ten üstün. Tercih senin. - Batarya kapasitesi S4'ün daha fazla -

Türe

Türe

Üye
Oyun performansı hariç her konuda One S4'ten üstün. Tercih senin. - Batarya kapasitesi S4'ün daha fazla -

Ha bir de kamerada bir belirsizlik var ama yeni güncelleme ile çok profesyonel fotoğraflar çekilebiliyor one ile.

enterneoll

enterneoll

Üye
+batarya
+oyun performansı
+çoklu pencere
daha ne denebilir :D s4'ü tarif ediyor

Türe

Türe

Üye

+batarya
+oyun performansı
+çoklu pencere
daha ne denebilir :D s4'ü tarif ediyor

Sitelerin bazilarinda one bazilarinda s4 uzun batarya omru sunmus. Ve ekrani reamen sarji somuruyor. Xda da batarya 1 gun gitse bile ekran %70 goturuyor. Bu da isinma demek. Ve aluminyum daha kolay isiyi atar bilirsin. :good:

Coklu pencere guzel bir ozellik yapacak bisey yok :)

S4 un oyun performansi da cok ust duzey degil 1080p ekrani yuzunden

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Ya zaten Samsung yazılım konusunda yeni bir çağ açtı gibi. Batarya kapasitesi yüksek ama bir o kadarda şarj yiyor.

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telefon eklendi S4 Active.
Off ya bi telefon bulamadım....

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
Yeni telefon eklendi S4 Active.
Off ya bi telefon bulamadım....
sen o active zoomu boşver sen s4 al en iyisi o:) ben kullanıyorum gram kasma vesayre yok ama oyun konusunda ve diğer tüm konularda s4 üstün bazıları hiç sağlam değil diyiyor kullanmadıkları için bilmiyorlar amca oğlum düşürdü 2 kez yüz üstü kılıfsız gram çizilme kırılma felan yok htc one da güzel cihaz ama hız konusunda s4 ün yanında düşük kim ne derse desin ayrıca sadece htc müzikte iyi tasarım da iyi ama bu kişiden kişiye değşşir kısacası donanım + yazılım + performans istiyorsan s4 ha ayrıca kamerada herkez biliyor en iyisi s4 htc ultrapixel felan diyiyor ama bildiğin 4mp sadece fazla ışık alıyor geceleyin daha iyi çekiyor okadar

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
O zaman S4
Güncelleme kaç yıl verilir tahminen

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
S2 çıkalı 3 yıla yakın oldu sanırım. Ve bildiğim kadarıyla 4.2.2 güncellemesi aldı

- - - Eklendi - - -

Nexus 4ün performansı nasıl

fk555897

fk555897

Üye
Nexus 4'ün varken bence hiç değiştirme telefonunu. En geç 1 seneye Samsug Galaxy S5 ve Sony Xperia Honami çıkar. Bunun yanında Snapdragon 800 işlemciye sahip telefonlarda çıkar onları alırsın. Nexus 4 oyunlarda 3 telefondan da daha iyi performans verir.

Üst Alt