ahmetsuha525000
Üye
Kafam iyice karıştı???
Beyler telefon alacam. S4 alacaktım son anda yine kafam karıştı. XPeria Z, HTC One, Galaxy S4 ve LG Nexus 4 arasında kaldım. Beyler hepsinin iyi yanı var fakat hangisi daha iyi. Ben teknoloji hastasıyım. Ben telefonda film izlerim, müzik dinlerim, oyun oynarım, internette gezerim, Facebook Twitter a bolca girerim. Bana hangisi daha iyi gelir. Tasarım önemli değil donanım lazım bana. Nexus 4 aldım şuan ama kardeşime verecem. Ben ne alayım. Nexus 4 çok sade. Hızı iyi ama progran yok hepsini kendin kuracaksın. XPeria Z nin programları çok güzel. S4ün yazılımı arayüzü çok canlı birde smart özellikleri ve en çok hoşuma giden özelliği Multi-Windows ve çift kamera. HTC One ses kalitesi harika. Nexus 4 güncelleme sıkıntısı yok. Karar veremedim.
Bakın hepsini değerlendirdim S4 çıkıyor sonuç ama hala kararsızım. Bana mesela HTC One diyip geçmeyin özelliklerini iyi yanlarını dez avantajlarını söyleyin. Kısaca tekrar özetleyeyim
*Oyun Performansı iyi olsun
*Güncelleme sıkıntısı olmasın (En azından 2 yıl)
*Video ve Fotoğraf çekimi iyi olsun
*Video izleme süresi uzun olsun (Film için)
*Ses kalitesi yüksek olsun (Herhalde Sony iyidir bu konuda)
*Çoklu işlem yapabilsin (Çoklu işlemden kasıt Facebook Home veya normal Facebook uygulaması telefonu kasıyor. İnşAllah bu sorun olmaz)
*Ve son olarak Bataryası en azından 1 gün gitsin
İsteklerim fazla biliyorum ama bunlara en yakın telefon hangisi. Özelliklerini seçmek için haklı nedenler dez avantajlarını yazarsanız sevinirim.
Bakın hepsini değerlendirdim S4 çıkıyor sonuç ama hala kararsızım. Bana mesela HTC One diyip geçmeyin özelliklerini iyi yanlarını dez avantajlarını söyleyin. Kısaca tekrar özetleyeyim
*Oyun Performansı iyi olsun
*Güncelleme sıkıntısı olmasın (En azından 2 yıl)
*Video ve Fotoğraf çekimi iyi olsun
*Video izleme süresi uzun olsun (Film için)
*Ses kalitesi yüksek olsun (Herhalde Sony iyidir bu konuda)
*Çoklu işlem yapabilsin (Çoklu işlemden kasıt Facebook Home veya normal Facebook uygulaması telefonu kasıyor. İnşAllah bu sorun olmaz)
*Ve son olarak Bataryası en azından 1 gün gitsin
İsteklerim fazla biliyorum ama bunlara en yakın telefon hangisi. Özelliklerini seçmek için haklı nedenler dez avantajlarını yazarsanız sevinirim.
s4'ü tarif ediyor