MasteLaa
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ama şöyle düşün çoğu kişi o markaya manken olduktan sonra ya diziye girdi ya da mankenlige baska yerde devam etti
Resmini paylaşsana görelim mankenimizi
Sadece şunu söyleyeyim fazla kazanmıyor ki yani adamlar çok akıllıne kadar alacaksın ona göre
Kardo haklısın ama onlar gibi olmuyor yani dizi felan yani o adamların zaten ekstra bir isteği var bu işlere ve onlar best of model felan o iş biraz zor olurAma haklısınız galiba okul hayatımda bu kadar ilerlemişken ya bu sitenin insanlarını seviyorum
Teklifi getiren milletin tanıması oldu hep twitter yüzünden ask.fm yüzünden elimi kolumu çektim şükür oralardan ama böyle oldu
hem bakarsın böyle bir fırsat ileride tekrar karşına çıkar üstelik o zaman okul gibi bir engelin olmayabilireğer şimdi böyle teklif geliyorsa ileride de gelme olasılığı çok yüksek
o zaman hiç bulaşma derim , otur dersini çalış
Merak edilecek bir tipim olsa koyardım fotoğrafımı arkadaşlarbir de şu var gözlüklerimin değişmemesi lazımmış bu nasıl iştir kararımı verdim sanırım
- - - Eklendi - - -
Teklifi getiren milletin tanıması oldu hep twitter yüzünden ask.fm yüzünden elimi kolumu çektim şükür oralardan ama böyle oldu
- - - Eklendi - - -
İşte Ömer'imin kardeş tavsiyesi
Bence de reddet kardoileride mesleğini eline alınca caka satarsin bunlara
İlerde belki de tipimin ne olacağı belli olmuyor kardo senelik evrim geçiriyorumBence de reddet kardoileride mesleğini eline alınca caka satarsin bunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?