Kafam çok karışık abilerim yardımcı olurmusunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
Kafam çok karışık abilerim yardımcı olurmusunuz ?
Bu yıl 12. sınıfa geçtim arkadaşlar. Herkesin derdi olan benimde meslek seçme gibi bir derdim var. Fakat benim aklımda Gıda Mühendisliği var. Bu arada sayısal okuyorum ben. Arkadaşlar bu gıda mühendisliği hakkında bilgisi olan okuyan vs var mı aramızda ? Nette çok araştırma yaptım fakat kafam çok karıştı. Bu konu hakkında fikirleri olan yeni önerileri olan var mı ?

punisioner92

punisioner92

Üye
kardeşim önce bölümün içeriğini derlerini filan araştır ne okutuyorlar hangi dersler var ona bak birde istediğin üniversitenin internet sitesinde o bölüme bak istihdamına filan bak

tufless

tufless

Üye
    Konu Sahibi
trakya ege üniversitelerı bu konuda iyi eğitim veriyomuş , ama bazıları iş bulamazsın , gıda mühendislerine pek deger verilmiyo , ıyı maaş almıyo diyolar

punisioner92

punisioner92

Üye
ayrıca önünde uzun bir yok var dershaneye gitme imkanın varsa rehberlik hocalarına sorarsın olmadı okuldaki rehberlikçilere sor hadi Allah yardımcın olsun...

- - - Eklendi - - -

trakya ege üniversitelerı bu konuda iyi eğitim veriyomuş , ama bazıları iş bulamazsın , gıda mühendislerine pek deger verilmiyo , ıyı maaş almıyo diyolar

Orasını bilmem ama başka yere gitme imkanın varsa ıstanbul ankarada ki üniversitelerde bakabilirsin

- - - Eklendi - - -

ayrıca önünde uzun bir yok var dershaneye gitme imkanın varsa rehberlik hocalarına sorarsın olmadı okuldaki rehberlikçilere sor hadi Allah yardımcın olsun...

- - - Eklendi - - -

Orasını bilmem ama başka yere gitme imkanın varsa ıstanbul ankarada ki üniversitelerde bakabilirsin

Mühendislik yapabiliyorsan diğer mühendislik bölümlerine de bak mesala ben edebiyat diye tutturuyordum 3 hafta çalışmayla gazi tarih oldu bu arada çok çalışmayı unutma

Üst Alt