-efşan
Üye
-
Konu Sahibi
-
isteyen istediğini yazsın diyorsun ben de yazayım öyle içimi dökeyim rahatlarım hayat zor bazen soruyorum kendi kendime neden tanrı neden bizi yarattı kendi eğlencesi için milyarlarca hayatı mahvetti yaratmasa olur muydu olurdu o halde neden yarattı. Neden bütün güzel şeylere yasak koydu daha çok eğlenmek için mi daha çok ateşte yakmak için mi. Bazen diyorum bu halde bile insanlar tanrıyı sevmek istiyor ama benim inandığım tanrı iyi kalpli tanrıdır. insanın gözü kaydı, baktı diye sonsuza dek ateşte yakmaz. Biz tanrının evlatlarıyız. Tanrı anneden binlerce kat daha merhametli imiş madem öyle bir anne evlatlarını ne olursa olsun ne yapmış olursa olsun yakabilir mi? Hele anneden binlerce kat daha merhametli olan tanrı sırf başka bi kadının açık saçına falan baktı diye ateşe atabilir mi çok mantıksız geliyor.
dostum burada kimse yanlış bişe yapmıyo arkadaşın anlatmak istediğini yanlış anlamışsınız diye ümit ediyorum
yaaa vallla benımde sacmalayasaımgeldı banada bı acıklama ıstıyorumbende bazen ölümden korkuyorum dusundukce delı olcam sankı kafayı tam yıycekken koseden donuyorum bole olmusum tabutun ıcınde yatyorum ustume toprak atıyolara aayyyfena bısıy aman yaa del olcam heee nerden actınbu sacma sapan konuyu bak valla geldı benımkıler heyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?