BrainHacker
Üye
-
Konu Sahibi
-
astral seyahat ı deneyebilirsin , eğer sağ çıkarsan bende denicemArkadaslar burada ilginc seyler konusacagiz. Belki zamanla ilginc olaylar bölüne ya da bilim bölümüne tasinmasini talep edebilirim. Ancak simdilik burda kalsin....
Evet mesela bu gece ne yapayim ?? etrafa yesil lazer tuttum ve egledim (cocuk gibi) ama göz kapaklarim agirlasacak ve artik rüyamda yapacak birsey ariyorum. astral seyahatmi denesem ? Sizin fikirleriniz nedir ?
Götürdüm bileYüzüklerin efendisi romanında ya da filminde yüzük taşıyıcısı olduğunu ve yüzüğü mordor dağına götüreceğini hayal et.
ve artik rüyamda yapacak birsey ariyorum
Lücit harika oluyor ama bilincli olarak yapamiyom arada bir oluyor ve 1-2 haftadir olmadi :/Lücit okadar harika bir olayki insanin hic uyanasi gelmiyor. Okadar olaylar 5 sn demi görülür bilinmezde ben 8 saat o rüyada kalmak isterdim. belki bir aile bile kurarim orada sonra uzayda kabileler olustururum ve dünyamin yöneticisi olurumrüyada birçok şey yapılabilir
Kaybedip bulmak daha anlamli bencegerçekliği kaybetmemeli insan
kolay gelsinKaybedip bulmak daha anlamli bence
Hmmmm birileri Inception'ın etkisinde kalmış.Lücit harika oluyor ama bilincli olarak yapamiyom arada bir oluyor ve 1-2 haftadir olmadi :/Lücit okadar harika bir olayki insanin hic uyanasi gelmiyor. Okadar olaylar 5 sn demi görülür bilinmezde ben 8 saat o rüyada kalmak isterdim. belki bir aile bile kurarim orada sonra uzayda kabileler olustururum ve dünyamin yöneticisi olurumve rüyada kaldigim uzunca bir süreden sonra yasli ruhlu bir genc gibi ya da genc bedene skismis ysli ruh gibi uyanirdim.
Belki gelecekte teknoloji imkan tanır bunaHmmmm birileri Inception'ın etkisinde kalmış.
Şuanda overclock yapıyordum bendebeynimi yakmak istemiyorum
:dŞuanda overclock yapıyordum bende
Valla hiç gerek yok bence. Şahsen ben reelden memnunum.Belki gelecekte teknoloji imkan tanır buna
Vallah ben çok nadiren farkediyorum rüyada olduğumu ve çok güzel şeyler yapıyorumValla hiç gerek yok bence. Şahsen ben reelden memnunum.
Vallah ben çok nadiren farkediyorum rüyada olduğumu ve çok güzel şeyler yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?