Kafa koparan Meira!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Kafa koparan Meira!
Kafa koparan Meira!

Takımımıza gelişi sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da büyük yankı uyandıran Fernando Meira, transferiyle birlikte zaten çok güçlü olan Sarı-Kırmızılı savunmayı adeta geçilmez hale getirdi. Sadece stoper olarak değil, orta sahada savunmaya yönelik de görev yapabilen Meira, çok yönlü futbol kimliği ile ön plana çıkıyor. Ancak onu asıl üne kavuşturan, yıllarca Portekiz Milli Takımı’nın değişmezi haline getiren şey, bu özelliklerinin de ötesinde hırslı ve mücadeleci bir yapıya sahip olması.
TAM ARADIĞIM ŞEY
Sarı-kırmızılı takıma ilk transfer olduğu dönemde, “Galatasaray’ın başarı edinme arzusu, benim gibi hırslı bir oyuncunun tam aradığı şey. Buraya para için gelmedim. Eğer amacım para olsaydı Moskova’ya giderdim” diyerek kişiliği hakkında önemli ipuçları veren ünlü oyuncu, uzun yıllar formasını giydiği ve kaptanlığını yaptığı Stuttgart’da “Kafa koparan Meira” lakabı ile anılıyor. Avrupalı futbol otoriteleri de Fernando Meira’nın Galatasaray için büyük şans olduğunu belirtirken, Cim Bom’un Portekizli yıldızın yanı sıra Herry Kewell’e takviye edilmiş kadrosunun Şampiyonlar Ligi’nde sürpriz yapabileceği görüşünü savunuyor.
 


Hellboy®

Hellboy®

Üye
Gerçekten çok kaliteli bir oyuncu bu :)
 
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Song gittikten sonra onun kalitesinde bi oyuncu bulamayız diye düşünmüştüm.Sanırım yerini doldurup onu aratmayacak bi oyuncu aldık :)
 
qurbuz

qurbuz

Üye
galatasaraya yakışır :op::op:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt