Kafa karıştıran Kaka açıklaması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Kafa karıştıran Kaka açıklaması


İsmi transfer gündeminde Galatasaray'ımız ile sık sık anılan Kaka ile ilgili Liverpool'da forma giyen Nuri Şahin'den ilginç bir açıklama geldi.

Liverpool'un Türk orta saha oyuncusu Nuri Şahin, Real Madrid'de yeterince forma şansı bulamadığı için takımdan ayrıldığını söyledi.
Ntvspor'a konuşan milli futbolcu, kiralık olarak Merseyside ekibine gelmeden önce uzun süre bunu düşündüğünü belirterek, "Jose Mourinho ile bunu oturup konuştuk. Ona oynamak istediğimi ve kiralık olarak başka takıma gitmek istediğimi söyledim. Tarihi olan büyük bir takım düşünüyordum. En iyi teklif Liverpool'dan geldi. Tercihimi buradan yana kullandım. Burada formumu yükseltmek ve eski halime dönmek istiyorum. İddialı şeyler söylemek istemiyorum ama tek istediğim şey futbol oynamak" ifadelerini kullandı.
Galatasaray'ın transfer etmek istediği Kaka'yla ilgili de açıklamalar yapan Nuri, "Kaka ile çok yakınız. Bana çok yardımları oldu. Ona ülkemizden teklif geldiğini biliyorum. Onun ara transferde vereceği kararı da biliyorum. Ancak bunu burada söylemem doğru olmaz" dedi.
Galatasaray'ın Manchester United karşısındaki şansını da değerlendiren başarılı oyuncu, "Galatasaray'ın çok iyi bir kadrosu var. Fatih Terim bu maç için en iyi şeyi düşünmüştür. Yedeklerine baktığımızda bile Galatasaray'ın kaliteli bir kadroya sahip olduğunu görebiliyoruz. Buradan en iyi skor alacaklarını düşünüyorum. Grupta 1. çıkabilecek güce de sahipler." sözlerini sarfetti.
Son olarak milli takımın olldukça genç oyunculardan kurulu olduğunu ve herkesin başarı için biraz sabretmesi gerektiğini belirten milli oyuncu sözlerini notkaladı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt