<div class='quotetop'>(celine_selin @ May 22 2006, 11:40 AM) [post=340087]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ben kızım ama haklısınız kızlar böyle uğraşılması zor size hak veriyorum insan bu durumda ne yapıcağını şaşırıyo ama işin içinde aşk sevgi olunca bunlar çok tatlı geliyo bence tabi........
[/b][/quote]
<div class='quotetop'>(padme @ May 22 2006, 01:48 PM) [post=340171]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
cok hos sanirim biz bayanlar gercekten boyleyiz biraz galiba. Ama iste doganin isi bu,yaratilis
[/b][/quote]
Bunlar tabii ki bayan arkadaşlarımızın sözleri ve yaşadığımız kadarıyla doğruluk payları var ancak; şunu da unutmamak gerekir ki yine yukarıda arkadaşlarımızın yazdığı gibi yaradılış.Yani Allah (cc) kadınları sevilsin diye Erkekleri de himaye etsin diye yaratmıştır Bu bir fıtrattır.Kadınlar isteseler de bunun dışına çıkamazlar.Tabii ki istisnalar vardır ama genelde bu böyledir.Hani şarkılara bile konu olmuştur "Ben Aşk için yaradılmışım" Bunu da biz erkekler şöyle yorumlamalıyız diyorum yüksek sesli düşünerek...Sanmayınız ki bizi çekemediklerinden ya da kıskandıklarından değil Biz erkekleri çok sevdiklerinden böyle bir durum ortaya çıkmaktadır.Ne erkekler ne de bayanlar sevdiklerini bir başkasıyla paylaşmak istemezler (istisnalar hariç) Onların ki aşırı sevginin dışarı vurması... bizlerinki ise daha mantıklı düşünerek ve erkeklik gururumuzla rajona sığmayacağını düşünüp kendimize bunları yakıştıramadığımızdandır.Bİzlerin zaafları yokmudur ki?.Sözün özü Ne biz onlarsız nede onlar bizsiz yapamayız.Hayat müşterektir sevgi ve saygı karşılıklıdır. Ya sabır çekmeye devam...