Kadınların Erkekleri Reddetme Bahaneleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CanceR

CanceR

Üye
    Konu Sahibi
Kadınların Erkekleri Reddetme Bahaneleri
1-Arkadaş kalalım. (Benim yanımda ol da erkek arkadaşlarımın neler yaptıklarını anlatacak bir adamım olsun)
2-Sözlüm var. (Seninle beraber olmaktansa her yalanı söylerim)
3-Şu sıralar kariyerime konsantreyim.(iş yapmak bile seninle olmaktan daha ilginç)
4-Sorun senden değil,benden kaynaklanıyor. (sorun senden kaynaklanıyor)
5-Aynı işyerinde çalıştığım biriyle çıkamam. (Aslında sadece aynı güneş sisteminde olsak da seninle olmam)
6-Bir başkasını seviyorum. (Evde kedimi okşar,pasta börek yerim)
7-Hayatım şu anda karmakarışık. (eve gideceğiz ve eski erkek arkadaşım gelecek,olay çıkacak)
8-Seni düşünemiyorum. (Çirkinsin)
9-Aramızda bu kadar yaş farkı olmasaydı keşke. (Babam yaşındasın)
10-Seni ağabeyim gibi severim.(Saz heyetinde 14. keman)

hidayet

hidayet

Üye
genelde hep böyle olur zaten insanlar gerçekleri bir anda söyleyemez ve örtülü konuşarak başlarından atmaya çalışırlar bu gibi örnekler çok :)

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Aslında çok doğru bunlar.Hidayet'in de dediği gibi bazen gerçekler üstü kapalı söyleniyor.Bunun nedeni bence karşındakini incitmeden olayı kapatmak.

canturgay

canturgay

Üye
Aslında çok doğru bunlar.Hidayet'in de dediği gibi bazen gerçekler üstü kapalı söyleniyor.Bunun nedeni bence karşındakini incitmeden olayı kapatmak.
katılmıyorumm..bennn..
acı da olsa doğruları söylemek gerekk...
ne tekim yalancının mumu yatsıya kadar yandığından.(maximum...)
yıkım daha kötü olabilir..:)

dreamnoble

dreamnoble

Üye
katılmıyorumm..bennn..
acı da olsa doğruları söylemek gerekk...
ne tekim yalancının mumu yatsıya kadar yandığından.(maximum...)
yıkım daha kötü olabilir..:)

Ama bu yalanlar pembe ki :) üzmemek karşındakini kırmamak adına söyleniyor sonuçta.

handsome

handsome

Üye
her türlü haklılıklar var ama en güzeli dürüst olmak...

hidayet

hidayet

Üye
dürüst olmak çok önemli tabiki :oke: ama bazen dostlarımız üzülmesin diye birtakım değişik tavırlar sergilemek zorunda kalabiliyoruz öğrenseler bile sonradan anlayışla karşılıyorlar tabi bunlar duruma görede değişebilir gerektiğinde gerçeklerde söylenmeli yoksa anlayışla değil dayakla karşılayabilirler :ehe

CEREN

CEREN

Üye
bence pembe yalan da olmazsın istemıyorsan acıkca söylıceksın hisslerıyle oynayarak yalan ters bana gore erkek kadın fark etmez yani

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
İşte Bunlar Çileden Çıkarıyo Adamı..Efendi Gibi Senin Tipini Beğenmedim...Çok Şişmansın Bana Kaslı Adam Lazım De Hiç Bişey Demiycem Valla Yaa:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...