Kadınlardan korkacaksın arkadaş. Yoksa taş olursun taş.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karides

Üye
    Konu Sahibi
Kadınlardan korkacaksın arkadaş. Yoksa taş olursun taş.
Kadınlar herşeyi en ince detayına kadar planlarlar ve sonra hayata geçirirler. Sonunda elde ettikleri başarı erkeklerinkinden çok daha göz kamaştırıcıdır. (Gerçi doyumsuz oldukları için yakaladıkları başarı onları hiçbir zaman tatmin etmez ya, bu konumuzun dışında) Bu onların erkeklere oranla daha fazla ayrıntılarla alakalı olmasından kaynaklanır. Erkekler düz düşünür ve genellikle düşündüklerini hemen uygularlar. Ayrıntıları ise icraata geçtikten sonra, tamamen doğaçlama davranarak çözümlerler. Örneğin altta izleyeceğiniz olayda, erkek kadının yerinde olsa idi; büyük bir ihtimalle psikolojik veya fiziksel şidet kullanırdı. Ya da en fazla eşinin yaptığının aynısını yapardı. Oysa kadının intikamı öyle mi? Hele bir de zekiyse.... Alın size bir örnek "Bir adam nasıl rezil edilir?"in gerçek öyküsü (ki olayın kahramanları atv ana haber bültenine de çıkmışlardı. Konuşmanın geçtiği radyo programı konuşmalarını ise HaberTürk'de buldum.)

[YT]_BHLDaHLl28&eurl=[/YT]

omayra

Üye
Vvvvvvvvvvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeeee!!! İntikammmm budur işteeeee!!!! :) Süper karides.. Bu eklediğin konudan feyz aldım, ufkum genişledi.. Hani benim adam yapmaz yaaa... Ola ki yaptı, bu hanım arkadaşımızın yöntemi tek kelime ile süper:) Daha bende çoookk intikam planı var aslında umarım hiç uygulamak zorunda kalmam...

karides

Üye
    Konu Sahibi
En acısı da, DJ"yi ertesi akşam çaya davet etmesi. Adama nasıl koymuştur ama. Soğuk soğuk terlediğini hissedebiliyorum arkadaşın.

cllgr

cllgr

Üye
vayyyy be valla helal olsun kadına,adam haketmiş yani.adamı vursa bundan iyiydi o an ölürdü,bu hergün ölecek tam işkence.ama gerçekden hak etmiş dogruya dogru ihaneti hiç affetmem.kendime yapılmasını istemediğim şeyide başkasına hele eşimede yapmam.basit adammış velhasıl...

jöly

Üye
helal olsun kadına çok güzel intikam almış...ihanetin sonuçlarına katlanacak adam varsa buyursun yapsın tebrik ediyorum kadını :yuru:yuru:spr:oley

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt