Kadınlar ne ister?

Sponsorlu Bağlantılar

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
kimse kimseye bişey demez :) :kop::oke:

gunahsız21

gunahsız21

Üye
merhaba ben eskı hak yolcusu nerden bılıyorsunuz benı ıstemedıklerı sende anladın degılmı ne ıstedıgınızı

arslansem

arslansem

Üye
Anlayan beri gelsin :ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
ben anlamadı:bilmm

Berlin Boleyn

Kadının sırtından sopayı karnından sıpayı eksık etmıycen argadas:ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
ayıp sana:sahan::aha:

zibidi39

zibidi39

Üye
Kadının sırtından sopayı karnından sıpayı eksık etmıycen argadas:ehe
:oke:

kadınlarn ne ıstedıgını cozemedım daha amma galıba basını omzuna yaslıcak erkegınden uzakta oldugunda gozu arkada kalmıcak acaba baskasına bakarmı dıye meraklanmıcak kendıne sahıp cıkacak arkasında durak ve onu kendınden bıle cok sewecek bırını ıster

Berlin Boleyn

:oke:

kadınlarn ne ıstedıgını cozemedım daha amma galıba basını omzuna yaslıcak erkegınden uzakta oldugunda gozu arkada kalmıcak acaba baskasına bakarmı dıye meraklanmıcak kendıne sahıp cıkacak arkasında durak ve onu kendınden bıle cok sewecek bırını ıster

Vayyyy sen bılıyorsun bu ısı bu yasta cozmusun olayı valla bravo

zibidi39

zibidi39

Üye
yasla ne alaka hem yasım kucukte sayılmaz dewam edıyım bare kadınların ne ıstedıgıne aklımca ;onun hastalıgında hastalanıcak gırdıgı sınawlarda onun kadr stress yapıcak katıldıgı toplantılarda sonucunu en az onun kadar merak edıcek bazen onu hıc yanlız bırakmıcak bazen ıse tek basına kafasını dınlemesını saglıcak bırını ıster

Berlin Boleyn

Öyle birini bulursan haberimiz olsun:ehe

zibidi39

zibidi39

Üye
az once bana sen bılıyosun bu ısı dıodun

Berlin Boleyn

Eee uyguluyomusun bunları?

zibidi39

zibidi39

Üye
uygulanacak ınsan yokki

Berlin Boleyn

Anladım:emzik:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
kadınlar her şey ister işte yaa:aha:

loveprenses

loveprenses

Üye
Zibidi39 kardeş çok güzel özetlemişin tebrik ederim...:) evet biz sevgi saygı anlayış isteriz her zaman yanımızda olsun ama biz istediğimiz zamanda yalnız bıraksın...bizi bizden fazla sevsinler bizden fazla düşünsünler dürüst olsunlar korusun kollasınlar sorumluluk sahibi olsunlar...bizimle yaşasınlar duygularımızı anlasın özen göstersinler isteriz...en önemliside sevgi ve tabiki saygı gerisi zaten kendiliğinden geliyor :) konu için teşekkürler bu arada :)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkürr ederim:)

Takipçi Satın Al

Üst Alt