Kadınlar, Erkeksiz ve Mutlu Bir Yaşam Biçimini Seçiyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

İngiliz Observer gazetesi, çalışan iş kadınlarının bekâr, yalnız yaşayan, ekonomik özgürlüğe sahip ve mutlu bir profil çizdiğini yazdı.

Haberde "Kadınlar artık mükemmel kocayı aramak yerine erkeksiz ve mutlu bir yaşam biçimi seçiyor" denildi. Haberde ismi geçen eski İngiliz aktris Holly Radford ise, "Tüm bu koşuşturmanın arasında bir de ilişkiyle uğraşamam. Aradığım kişi, fedakârlıklar yapacağım değil, sürekli iltifat alacağım kişi olacaktır. Tek başıma çok mutluyum" dedi.

Sabah

CEREN

CEREN

Üye
ewet bazen gercekten erkeksiz daha mutlu olunabiliyor:)

neslein

neslein

Üye
ewet ikinizde haklısınız bazen insan yalnız daha mutlu oluyor :)

omayra

Üye
Hiçbir zaman yalnızken mutlu olduğumu hissetmedim. Gülerken O'nu dürtmedikten sonra kahkahalarımın anlamı olmaz. Ağlarken omzuna yaslanmadıktan sonra sakinleşmem mümkün olmaz. Gezerken elini tutmadıktan sonra gördüklerim keyif vermez. Gözlerinin içine bakmadıktan sonra aşk olmaz, tutku olmaz, hayat olmaz. Yalnızlık bana göre değil. Mevlam sevenleri ayırmasın.

CEREN

CEREN

Üye
Hiçbir zaman yalnızken mutlu olduğumu hissetmedim. Gülerken O'nu dürtmedikten sonra kahkahalarımın anlamı olmaz. Ağlarken omzuna yaslanmadıktan sonra sakinleşmem mümkün olmaz. Gezerken elini tutmadıktan sonra gördüklerim keyif vermez. Gözlerinin içine bakmadıktan sonra aşk olmaz, tutku olmaz, hayat olmaz. Yalnızlık bana göre değil. Mevlam sevenleri ayırmasın.

amin

neslein

neslein

Üye

amin
cok güzel yazmıssın tabikide hepsi dogru
benimde yalnızlıktan kastım ayrılık veya onsuz kalmak deil sdece bazı zamanlarda insan yalnız kalmaya ihtiyaç duyuyor

omayra

Üye
amin
cok güzel yazmıssın tabikide hepsi dogru
benimde yalnızlıktan kastım ayrılık veya onsuz kalmak deil sdece bazı zamanlarda insan yalnız kalmaya ihtiyaç duyuyor

teşekkür ederim, anladım seni. Ama ben hiç yalnız kalmak istediğimi anımsamıyorum :) En kızgın olduğumda bile, saçlarını yolasım geldiğinde bile yalnız kalmayı istemem. Hatta küsüp başka odaya gitmesine bile tahammül edemem :) Giderim yanına, kavgaysa sonuna kadar varım ama ayrı kalmaya değil :)

CanceR

CanceR

Üye

vay be bi insan bu konuyu ancak bu adar güzel yorum yazabilir ee mutlu olanın hali bi başka oluyo ;)

dreamnoble

dreamnoble

Üye
İşte gerçek aşk...Seni gerçekten tebrik ediyorum omayra,darısı başımıza diyorum :)

canturgay

canturgay

Üye
:kop:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
tabiri caizse ruh ikizini bulduğu zaman neden insanlar yalnızlığı seçsin ki...bence çalışmakla ya da başka bişeyle alakası yok...artık dünya menfaat dünyası olduğundan ne güven kalmış ne bişi...o yüzden de çoğu insan yalnızlığı tercih ediyo...bu 2 taraf içinde geçerli olan bişi... ;)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Ruh Ikizini Bulmak Işte Hiç Kolay Değil Yasmin :nargile:

kmö

kmö

Üye
ama bulanların da vardırve onlar kadar mutlusu yoktur

xkadir61

xkadir61

Üye

helal olsun ablamıza, çok güzel yorumladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt