Kadınca itiraflar...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
Kadınca itiraflar...
Kadınca itiraflar...

Kadınların kendilerine bile bazen zor itiraf ettiği gerçekler var... Neler olduğunu öğrenmek ister misiniz?

Hayır demeyi severiz!
• Gerçek olmasa bile güzel olduğumuzu duymak genelde çok hoşumuza gider.

• "Kolay kadın" imajı vermemek için çok istesek bile en az 3 kere "hayır" deriz. Ancak gerçekten sabırlı olanlar istediğini alır.
• Bir ortama girdiğimizde tüm kadınları süzüp hepsinden kalça, bel, bacak, yüz ve kıyafet güzelliğini kendimizle kıyaslarız.

Ağlamak silahımızdır!
• İsteklerimiz reddedilirse bazen bunun için ağlamayı silah olarak kullanırız.

• Terk edildiğimizde veya reddedildiğimizde üzüntümüzü gidermek için sığınacak bir omuz ararız. Bu da genellikle eski sevgilimizdir.
• "Çok sarhoştum, bir şey hatırlamıyorum, aslında seni arkadaş, olarak görüyorum" sözlerini mutlaka kullanmışızdır. Amacımız karşımızdakinin gururunu kırmamaktır. Tabi bununla demek istediğimiz "kırılma ama seni beğenmiyorum veya senden hoşlanmıyorum".

Unuttuk deriz!
• Aslında her şeyi hatırlar ama sadece sorunlardan kaçmak için unutma yoluna gideriz.

• Gururumuz incindiğinde bunu düzeltecek ve her aradığımızda yanımıza gelecek bir erkek mutlaka vardır.
• Hepimiz bize zarar vereceğini bildiğimiz halde serseri bir erkeğe tutulup hayatımızı karartır, bizi gerçekten seven kişinin omzunda onun için ağlarız.

Unuttuk deriz!
• En heyecanlı filmlerde bile o kendisini filme kaptırmışken biz neden elimizi tutmadığını düşünmekten filmi kaçırırız.

• Daima rejim yaparız ama bunu sadece kilo verebildiğimiz zaman duyururuz.
• Sabahları eşimiz uyanmadan, saç, baş ve diğer gerekli hazırlıkları yapmış oluruz.

leiche

leiche

Emekli Yönetici
Ağlamak silahımızdır!
:@

canturgay

canturgay

Üye
• Hepimiz bize zarar vereceğini bildiğimiz halde serseri bir erkeğe tutulup hayatımızı karartır, bizi gerçekten seven kişinin omzunda onun için ağlarız.
burayla ilgili güzel bi söz biliyorum ama ortam pek müsait değil şimdi...:naughty::ehe

omayra

Üye
Bir kısmı doğru :ehe Ama şimdi oldu mu be güzel Gülesin kardeşim, sırlarımızı açık ettin :ehe

dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
Bir kısmı doğru :ehe Ama şimdi oldu mu be güzel Gülesin kardeşim, sırlarımızı açık ettin :ehe
e ablacım bazılarını bilmeleri gerek...:islik:islik
tabi burda yazılanların bi kısmı doğru, hepsini savunmam...:naughty:
hem daha bizlerin ne sırlarııı vaaaaarrrr... onlarda bizde kalsın, hepsini açık etmedim...:naughty::ehe:ehe
merak etmeyin kızlaarrr...;);)

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Harfi Harfine Doğru Valla Gülesin..Ne Diyim:kop:

CanceR

CanceR

Üye
ah şu kadınlar yoqmu ne onlarısz oluyo nede onlarla ne yapcaz başa gelen çekilir!!!

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Kadın Milleti Değil Mi Normal :naughty: :islik

c3r3n

c3r3n

Üye
gerçekten doğru.neyse allahtan hepsini söylememişsin :)

Nazy

Nazy

Üye
Unuttuk deriz!
:@
3 yılım gitti

dreamnurse

dreamnurse

Üye
sanki bir an kendimi okur gibi oldum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt