kadına ev işlerinde yardım eden yada bizzat kendisi yapan erkekler varmı aranızda.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
annem olmayınca bulaşık hariç herşeyi yapıyorum ama yemeği çoğu zaman babam yapıyor

• Beğen
Tepkiler: buketcik

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
kendi odamın temizliğini benden başkası yapamaz evin bu bölgesi benim himayem altında odamı toplarım silerim süpürürüm titizimdir bu konuda ama geri kalan kısımlar umrumda bile olmaz.. Pazara gitmeyi severim bişey alıncaksa tekte giderim evdekilerle birliktete giderim çünkü pazarda dolaşmayı seviyorum böyle pazarcıların bağrışları o kalabalık alışveriş telaşının tam ortasında olmak bana büyük bir haz veriyor. Böyle yani :D

• Beğen
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
severim bu tarz vakit geçirmeyi sırf yardım etme amaçlı değil genelde yanlız olduğum için yemek konusunda iyimdir kafamdan ne eserse onu yapar yerim evdekilerde faydalanır. iş, güç; evde kadın varsa ve yapabiliyor yetiştiriyorsa karışmam. ama yetişmiyor ve yorgunsa yardımcı olurum.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
HAY MAŞALLAH MAŞALLAH NAZAR DEĞMESİN İNŞALLAH...!!!
:ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: Mehmet
buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
ne marefetliler varmış aramızda yahu.:ehe

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ev işi sayılır mı bilmem ama akvaryum salonda durur herkesin ortak alanında fakat ona da benden başkası dokunamaz temizliğini bakımını kapluşlarımın balıkçıklarımın yemini suyunu ben veririm :kop::ehe

buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
ev işi sayılır mı bilmem ama akvaryum salonda durur herkesin ortak alanında fakat ona da benden başkası dokunamaz temizliğini bakımını kapluşlarımın balıkçıklarımın yemini suyunu ben veririm :kop::ehe
Bu bencillik gibi duruyor.:ehe

hoss

hoss

Üye
her sabah yatagımı kendim toplar odamı kendim düzenlerim anneme yaptırmam

• Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
  • Beğen
Tepkiler: minoo ve buketcik
buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
Dokunamaz dediysem bakımlarına anlamında dedim yani akvaryumun dibine oturup isteyen izleyebilir çok seviyorum kaplumbağalarımı yavrularım benim ya :)
hayvanları sevmen çok güzel onlarla ilgilenmen dahada güzel.bu yardımlaşılacak bir ev işi değil bence.fuzili olsada olur olmasada olur diye düşünülecek bir hobi dir.yinede yorumların için teşekkürederim.:oke:

--------------- Ekleme ---------------

ödülü verdimya teşekkürettim.1 adet beğenilen oldu.profilinde daha ne olsun.siftah oldu.:aha:

hoss

hoss

Üye
hımm bende bişey sanmıştım

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Yok :)

• Beğen
Tepkiler: huri$ ve minoo
minoo

minoo

Üye
Adam açık sözlü ya :d:

• Beğen
buketcik

buketcik

Üye
    Konu Sahibi
yok demeyi bilende var.kem küm yok kısa ve öz YOK:ehe
süper

• Beğen
Tepkiler: minoo
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt