Bu bencillik gibi duruyor.ev işi sayılır mı bilmem ama akvaryum salonda durur herkesin ortak alanında fakat ona da benden başkası dokunamaz temizliğini bakımını kapluşlarımın balıkçıklarımın yemini suyunu ben veririm![]()

bravooo sanaher sabah yatagımı kendim toplar odamı kendim düzenlerim anneme yaptırmam

Dokunamaz dediysem bakımlarına anlamında dedim yani akvaryumun dibine oturup isteyen izleyebilir çok seviyorum kaplumbağalarımı yavrularım benim yaBu bencillik gibi duruyor.![]()

eee ödül yokmubravooo sana![]()

hayvanları sevmen çok güzel onlarla ilgilenmen dahada güzel.bu yardımlaşılacak bir ev işi değil bence.fuzili olsada olur olmasada olur diye düşünülecek bir hobi dir.yinede yorumların için teşekkürederim.Dokunamaz dediysem bakımlarına anlamında dedim yani akvaryumun dibine oturup isteyen izleyebilir çok seviyorum kaplumbağalarımı yavrularım benim ya![]()

ödülü verdimya teşekkürettim.1 adet beğenilen oldu.profilinde daha ne olsun.siftah oldu.eee ödül yokmu![]()

http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...er-geyik-cevirenler-sapitanlar-vs-346488.htmlhımm bende bişey sanmıştım
Kısa ve özHarbi adamsın babaa
![]()
eyvaLLah 
bunu duymayı okadar istiyordumki.teşekkürler