Kadın şoför

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cllgr

cllgr

Üye
    Konu Sahibi
Kadın şoför
yorumları size bırakıyorum

slayer

Üye
sarkıda güzel

zülo

Üye
<div class='quotetop'>(cllgr &#064; Feb 2 2006, 11&#58;58 AM) [post=269344]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
yorumları size bırakıyorum

[/b][/quote]
gülmekten karnım agırdı saol cok güsel bi de bisi sorucam ben de bunlardan yayınlayabilmek icin ne yapmalıyım

darkred

darkred

Üye
bayanlar birde diyorki bizde erkekler gibi iyi araba kullanıyoruz diye.hani istisnalar kaideyi bozmaz diye tepki alabilirim belki bayanlardan ama gerçekler acıdır

S1FR3K1R1C1

Üye
Emeğine Sağlık..

RockFord Fosgate

Üye
Azuhahaha &#33;&#33;&#33;super ya ama cok dandıkmıs barıyer arabada cızık bıle yok barıye yerle bır:)))

kikaksk

kikaksk

Üye
eline sağlık...

bjknemesis

Üye
kadınlardan her zaman korkmuşumdur

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
walla tebrikler

bi bileti sokamadı ya

seyfofen

seyfofen

Üye
sağol+sağol

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

a21a

a21a

Emekli Yönetici
of of hanımlar kızmasın. trafikte hiç çekilmiyorlar. en sol şeritte saatte 40 km/saat hız

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
heeeeee nasıl carptı ama bu bayanların deil erkeklerin başına gelen bi durum herkez bu sekilde kaza yapabilir erkekler uztun bi varlık diildir olur bole seler emegine saglık dostum guzel paylasım

tofy

Üye
ne varkii çarpmışş işteee ama her bayan öyle kullanmıyorrr ben güsel kullanıyorummm iştee benim gibi bir sürü bayan varr ayrıca tüm erkeklerde güzel kullanmıyorrr

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
katılıorum sana misal ben ehliyeti yeni aldım ama coooook kaza yaptım tabi bu hareketliligimden kaynaklanıyo heyecanı sevdigim için sukur saglıgıma bişe olmadı ama yavaş yavaş endişeleniorum kendime zarar vericem die

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Muha..

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
helal olsun diyorum bundan sonra giriş çıkışlar beleşşş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt