Kadın Olmak :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksi

Aksi

Üye
    Konu Sahibi
Kadın Olmak :(

Kadın Olmak

"SABİRA SULTANA: 30 yaşındaki kadın kocası tarafından yakıldığında hamileydi."
bir kadın hem de hamileyken neden bu şekilde bir saldırıya maruz kalır ki..
"Yakılmasının sebebiyse yeterince çeyiz (drahoma) getirmemesi..."

"SHAMEEM AKHTER: 18 yaşındaki genç kız 3 yıl önce sokak ortasında 3 erkek tarafından yakıldı."

"IRUM SAEED: Şu anda 30 yaşında... Yakıldığında ise 18 yaşındaydı. Caddenin ortasında evlenmeyi reddettiği genç tarafından asitle yakıldı. Yüzü sırtı ve omuzları tamamen yanık... Tam 25 kez ameliyat oldu."

ATTİYA KHALIL: 3 yıl önce yani 13 yaşındayken komşularının akrabası onunla evlenmek istiyordu. Red cevabı vermesi onun hayatının kararttı

"SAİRA LİAQAT: 26 yaşında kuaförlük yapıyor. 15 yaşındayken daha sonra kendisini yakacak olan adamla evlendi. Yakılmasının sebebiyse okulunu bitirmek istemesi..."

Saira şimdi kameralara yakılmadan önceki fotoğrafıyla poz veriyor.

Alıntıdır.

• Beğen
Tepkiler: ebuş...

aLone

aLone

Üye
yazık ya:@

Onur Saka

Onur Saka

Üye
:off::off::off::off::off::off:

Cihandar

Cihandar

Üye
:hmmm:nono::off:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Yav modum falan sakin olmam örnek olmam lazım diyorum ama ssakin olamıyorum ana avrat ebe sülale kitap bırakmayacam açmayın şöyle konuları gözünüzü seveyim

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
yapanlara yazıklar olsun :off:

zalim24

zalim24

Üye
pes ya bu kadarı vahşilik:off:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bunları bu hale getirenleri kazığa oturtucan normal ölümü bile hakketmiyorlar:sinir

passiv€ aggressiv€

Üye
Bunu yapanlar hangi zihniyete sahipler acaba :hmmm Yahu aklım almıyo hiç mi acıma duygusu yok yapanlarda.
Yapanlara yazıklar olsun diyebiliyorum burdan sadece elimden başka bişey gelmiyo...

'Davut

'Davut

Üye
Erkeklerin kendisini birşey zannedip sırf biraz egosunu okşamak için mahsum kişileri bulaşması beni çileden çıkarıyor...
Biraz beyinçikleri varsa neyim...Bunları yapanlardan sokaklardan dolu var...Hepside kendisini çok yüksek bir mevkide görüyor...

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
Ya Araplar iste nolacak ne beklersiniz bunlardan

TopFury

TopFury

Üye
Neden hep müslüman ülkelerde olur böyle kahredici şeyler...
Hani bu muydu İslam...Aptallar...
Ondan sonra bir cihan diyor ki siz geri kafalısınız...
Derler tabi ki, sebepleri var adamların...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt