Kadın İLE Erkeğin Evrimi :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
Kadın İLE Erkeğin Evrimi :)

dreamnurse

dreamnurse

Üye
erkek bi yerden sonra evrimleşememiş inşallah onlarda yetişecek bize:ehe

Salihyet

Salihyet

Üye
kafa yapısı olarak kadınların evrim geçirdiğini söylemek imkansız erkek gelişime açıktır ama kadın kadındır hiç değiştiğini görmedim...

FirstClasss

FirstClasss

Üye
güzel bir yaklaşım :ehe

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Evrim Geçirdiğini Düşünenler Için Kötü Bir Durum :ehe

Atalarım Hz. Adem'den Başlayarak Her Daim İnsandı Hayvanoğlu Haylanlar İçin Kötü Bir Durum :naughty:

dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
Evrim Geçirdiğini Düşünenler Için Kötü Bir Durum :ehe

Atalarım Hz. Adem'den Başlayarak Her Daim İnsandı Hayvanoğlu Haylanlar İçin Kötü Bir Durum :naughty:

bu sadece bi mizah, umarım verilmek istenen mesajı anlamışsındır...:naughty:
argo ve kahve muhabbetine de dikkat...:oke:

--------------- Ekleme ---------------

kafa yapısı olarak kadınların evrim geçirdiğini söylemek imkansız erkek gelişime açıktır ama kadın kadındır hiç değiştiğini görmedim...

erkek ne kadar gelişmeye çalışırsa çalışsın, illa ki kadın eli değmesi şarttır. erkeğin gelişmesinde kadının rolü büyüktür. ;)
kadın gelişme alanında kendini kanıtlamıştır, sonuçlar ortada, her alanda bi kadın görmek mümkün, fazla söze gerek yok...:naughty:

omayra

Üye
Hehehehe güzel olmuşşş :) Sevdim bunu :)

Nazy

Nazy

Üye
:kop::kop:
Evrim Teorisine ait bir örnek olmasına ramen komikti.Ama Evrim Asılsız Desteksiz koca Bir Yalarndır.
Peki Bayanlar Madem Çok Zekisiniz....
Neden Zekasıyla Tanınmış biri... Bilimadamı veya Mucitiniz Yok örneğin Newton gibi veya Benim Gibi:ehe

dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
Evrim Teorisine ait bir örnek olmasına ramen komikti.Ama Evrim Asılsız Desteksiz koca Bir Yalarndır.
Neden Zekasıyla Tanınmış biri... Bilimadamı veya Mucitiniz Yok örneğin Newton gibi veya Benim Gibi:ehe

e siz erkekler kadına hak tanımamışsınız ki, ev işi, çocuk ve koca bakımı derken, kadın arka planda kaldı. oysa kadınlar her alanda zeki olduklarını kanıtlamışlardır.
mucit olmaya gerek yok, sonuç ortada:oke::naughty: zaten kadın kendine tanınan haklarla her alanda başarı göstermiştir...

omayra ablam gibi, benim gibi ve diğer kadınlar gibi... :islik:ehe

FirstClasss

FirstClasss

Üye

böyle küçük çaplı işlerle uğraşmıyolar :ehe

dreamnurse

dreamnurse

Üye
orta çağda kadınları cadı diye yakan islamiyetten önce kız çocuklarını diridiri yakan ve günümüzde ne yapıcaksın okuyup git evlen diyen zihniyetle kadınlarımız bi yere gelmesi tabii kii zor ama bütün bunlara rağmen kadınların başarıları azımsanmayacak kadar çok ...

FerreT

FerreT

Üye
Madem kadın Erkek maymunu istemiyor tek başına yaşar artık ki imkansız :D

Salihyet

Salihyet

Üye
zaten her alanda bir kadın görmek şaşırtmaz ki insanı (insanı insan olarak düşündüğünüzde)
zaten allah insanları ortadan ikiye bölmüş XY ve XX yani ikisinede değişik özellikler vermiş ama bi gün inşallah cennete gidersem kadınlardaki şu güdünün cevabını orada arıyacağım..
/ Kadın: Biz erkeklerle eşitiz
E: Hayır değilsiniz
Kadın: eşitiz
E: değilsiniz
E: değilsiniz
E: değilsiniz BİR SÜRE SONRA
E: eşitsiniz
Kadın: Üstünüz ?!

neden kurcalıyorsunuz ki kadınları erkekleri herkez öncelikle dönüp kendine bakmalı ;)

abdussamed94

Üye
erkek bi yerden sonra evrimleşememiş inşallah onlarda yetişecek bize:ehe

ben yetiştim ben yeni nesilim ben 14 yaşındayım ama büyüğünce varya evrşm geçirmiş ilk erkeğe örnek göstercekelr walla:utan:oke::D:ehe

CanceR

CanceR

Üye
bu biraz daha büyürse ülke sorunu olcak şunu sölemeden geçemicem siz hiç kadın hakkı duydunuz mu ben duymadım şahsen :D

dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
bu biraz daha büyürse ülke sorunu olcak şunu sölemeden geçemicem siz hiç kadın hakkı duydunuz mu ben duymadım şahsen :D

Bi araştır bakalım...:deal:
bende nedense erkek hakkı diye bişi duymadım, ama neyse:islik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...