Kadın çenesi...

RowneSM

Üye
Al bakalım

KayraBey

Üye
Sen bunu kurma Aras.ayni bölümde Tapatalk hd 1.2.3 var onu kur tablete.bildirim de var.biri mesajina alıntı yapinca ve beğenince bildirim geliyor

Tepkiler: x-scarface
Sen bunu kurma Aras.ayni bölümde Tapatalk hd 1.2.3 var onu kur tablete.bildirim de var.biri mesajina alıntı yapinca ve beğenince bildirim geliyor

Tamamdır abim eyvallah.

- - - Eklendi - - -

1.2.2 gördüm 1.2.3 yok

Tepkiler: Dede
    Konu Sahibi
Konuyu gereksizlere mi taşıttırsak napsak

KayraBey

Üye
Konuyu gereksizlere mi taşıttırsak napsak

Senin hiçbir konun gereksiz olmaz Sensei.senin konularını beğenmeleri için uğraşıyorum

Tamam bu kadar yeter.Dağılın Sensei kiziyor.Başı agrimis.!!!

Tepkiler: x-scarface
    Konu Sahibi

Senin hiçbir konun gereksiz olmaz Sensei.senin konularını beğenmeleri için uğraşıyorum

Tamam bu kadar yeter.Dağılın Sensei kiziyor.Başı agrimis.!!!
Abi uğraşmana gerek yok ki zorla mı beğendirtçez

Konu Sahibi

Zaten bu aralar yalnizlik çekiyorsun.birazcık mutlu ol istedim Sensei aril:
Sağol abim
Ama yalnız değilmişim ben ya
Bir sürü arkadaşım var bana destek olan dostlarım var onların varlığı mutlu ediyor beni
Tabi sizlerin de

Kimse Sensei'nin açtığı bu konuyu beğenmemiş.özel bir sebebimi var gençler

var abi tabiki senseinin konu dışında konu açtığı kaç kere görülmüş bak bende beğenmedim, sebebi bu değil ama benim beğenmeme sebebim mobilim ve tapatalkım yok

KayraBey

Üye

var abi tabiki senseinin konu dışında konu açtığı kaç kere görülmüş bak bende beğenmedim, sebebi bu değil ama benim beğenmeme sebebim mobilim ve tapatalkım yok

Yazik sana Haliscan madem beğen butonu yok o zaman buraya yaz.

Sevgili Sensei konunu cok beğendim de

Abi hepsi tamamda Sevgili Sensei nedir yahu hatıra defterimi bu o sopayı da indirelim abi istersen hani biz de fikirtepe çocuğuyuz inceden şaka şaka komşuyuz abi unuttunmu saygılar