Kadıköy'de sessiz gece

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Kadıköy'de sessiz gece
Kadıköy'de sessiz gece

Turkcell Süper Lig'de 14. haftada günün tek maçında Fenerbahçe ile Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak mücadele saat 20:00'da başlayacak. Bu karşılaşmada Hüseyin Göçek düdük çalacak. Lig TV'den naklen yayınlanacak bu mücadeleyi Sporx Canlı Anlatım Servisi'nden an be an takip edebilirsiniz.
KAZIM VE BILICA

Sarı-lacivertli takımda, Beşiktaş ile yapılan maçta kırmızı kart gören ve Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 4 maç verilen Kazım, bu mücadelede forma giyemeyecek. Kazım'ın yanı sıra Galatasaray derbisi sonrası 3 maç ceza alan Brezilyalı oyuncu Bilica da forma giyemeyecek. Kayserispor ve Beşiktaş maçlarında da görev alamayan Bilica, Kasımpaşa karşılaşmasıyla cezasını tamamlayacak.
EMRE BELÖZOĞLU VE DOS SANTOS SAKAT

Fenerbahçe'de Kazım ve Bilica'nın yanı sıra Emre Belözoğlu ve Dos Santos'un sakatlıkları da teknik heyeti sıkıntıya soktu. Beşiktaş maçında sakatlanarak oyunu terketmek zorunda kalan Emre Belözoğlu'nun yanı sıra Dos Santos da sakatlığı nedeniyle antrenmanlarda tedavisini sürdürüyor. Santos'un durumu maç saatinde belli olacak.
GÜİZA HAZIR
Sakatlığı nedeniyle Beşiktaş mücadelesinde forma giymeyen İspanyol oyuncu Daniel Güiza ise oynayacak düzeye geldi. Güiza, sakatlığının geçmesinin ardından antrenmanlarda yer alarak forma savaşına girmeye başladı. Güiza'nın Kasımpaşa maçında kadroda yer alması bekleniyor.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan
Lugano
Önder
Roberto Carlos
Mehmet
Selçuk
Cristian
Özer
Alex
Semih
KASIMPAŞA
Tolga
Murat Akın
Koray
Barış
Ergün
Yekta
Moritz
Emre
Murat Erdoğan
Azar
Cenk
STAT: Şükrü Saracoğlu
SAAT: 20:00
HAKEM: Hüseyin Göçek
YAYIN: Lig TV

6 OYUNCU SINIRDA

Fenerbahçe'de Kasımpaşa maçı öncesi 6 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Daha önceki maçlarda 3'er sarı kart gören Alex, Cristian, Güiza, Lugano, Gökhan ve Roberto Carlos bu mücadelede sarı kart gördükleri takdirde ligin 15. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda oynanacak karşılaşmada cezalı duruma düşecekler.

15. RANDEVU
Fenerbahçe ile Kasımpaşa, lig tarihinde bugün 15. kez karşılaşacak. İki ekip arasında geride kalan 14 maçtan 11'ini Fenerbahçe, 1'ini Kasımpaşa kazanırken, 2 maç berabere sonuçlandı. Fenerbahçe'nin lig maçlarındaki toplam 33 golüne, Kasımpaşa 9 golle yanıt verebildi.
Bu arada, Fenerbahçe ile Kasımpaşa, 2 aşamalı olarak oynanan 1962-1963 sezonunda hem Beyaz Grup'ta, hem de Final Grubu'nda birlikte yer alınca, bir sezonda birbirleriyle toplam 4 maç yapmış oldular.
MAÇLAR
Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasında yapılan lig maçlarında alınan sonuçlar şöyle:
Sezon 1. Maç 2. Maç
1959-1960 1 - 1 4 - 1
1960-1961 3 - 0 3 - 0
1961-1962 4 - 3 3 - 2
1962-1963 0 - 0 2 - 0 (Beyaz Grup)
0 - 1 3 - 0 (Final Grubu)
1963-1964 3 - 0 2 - 0
2007-2008 2 - 1 3 - 0 Not: Sonuçlarda ilk takım Fenerbahçe olarak alınmıştır.
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
İnşallah kazanacağız..yalnız seyirciler stad dışından destek vereceklermiş..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt