Kadıköy'de "I love you Zico" sesleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Kadıköy'de "I love you Zico" sesleri
Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, İstanbul B.Şehir Belediye karşısında, Partizan maçı ilk 11'nde değişiklik yapmazken, eski teknik direktöri Zico'nun taraftar ödülüne layık görüldüğü anonsu ile tribünlerden alkış ve tezahüratlar yükseldi.



İspanyol çalıştırıcı, Sırp ekiple 27 Ağustos Çarşamba günü oynanan Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş mücadelesinde sahaya sürdüğü 11 kişilik kadroyu, lig maçında da bozmadı. Sarı-lacivertli ekibin kalesini Volkan Demirel korurken, savunma Gökhan, Lugano, Yasin, Roberto Carlos, orta alan Kazım, Maldonado, Alex, Uğur ve forvet hattı da Semih ile Güiza ikilisinden oluştu.

Sakatlığı nedeniyle FK Partizan maçının kadrosunda bulunmayan Emre, İstanbul Büyükşehir Belediyespor mücadelesinde kadroda yer almadı. Sarı-lacivertli ekibin İspanya'nın Villareal takımından transfer edip dün imza attırdığı Josico kadroya alınmadı. Sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Selçuk, Edu, Deivid, Vederson ile Emre, Tümer ve Ali kadroda bulunmadı.
TARAFTAR, ZİCO'YU YILIN TEKNİK DİREKTÖRÜ SEÇTİ
Fenerbahçe taraftar sitesi "www.antu.com"un bu yıl 4. düzenlediği "Fenerbahçe Taraftar Ödülleri" törenle sahiplerini buldu.
Maç öncesi saha içinde düzenlenen törende, ödüle layık görülen, Fenerbahçeli sporcular, yöneticiler, dernekler ve sanatçılar ödüllerini aldı. Taraftar oylamasında Fenerbahçe'yi 2 sezon çalıştırdıktan sonra geçen sezonun sonunda takımdan gönderilen teknik direktör Zico'yu, yılın teknik direktörü seçti. Törene davet edilen Zico'nun katılamayacağını bildirdiği ifade edilirken, Brezilyalı çalıştırıcının ödülünü tercümanı Samet Güzel aldı. Zico'nun ödüle layık görüldüğü anonsuyla tribünlerden büyük bir alkış yükseldi. Taraftarlar, "I Love You Zico" şeklinde bir süre tezahürat yaptı. 200 binin üzerinde oy kullanılarak gerçekleştirildiği bildirilen organizasyonda, Gökhan Gönül "Yılın Yerli Futbolcusu", Alex "Yılın Yabancı Futbolcusu", Deivid "Yılın Golü", Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Aydınlar "Hep Destek Tam Destek", Mustafa Koç "Yılın Fenerbahçeli İşadamı", Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu da "Onur Ödülü"ne layık görüldü. Kulübün amatör branşlarında da çok sayıda sporcuya ödül verilirken, Fenerbahçe'nin 100. yıl şarkısını besteleyen Kıraç da "Yılın Ünlüsü" ödülünü aldı. "Yılın Gazetecisi" seçilen Rıdvan Dilmen, tribünlerden büyük destek gördü. Rıdvan, taraftarların tezahüratları üzerine, aldığı ödülle futbolculuk döneminde olduğu gibi tribünlere koşarak taraftarı selamladı.
ROBERTO CARLOS "GOLDEN FOOT"TA İLK 3'TE
Dünyanın prestijli futbol ödüllerinden biri olarak kabul edilen "Golden Foot"da, yapılan oylamalar sonucu ilk üç içinde yer alan Fenerbahçeli futbolcu Roberto Carlos'un, 1 Eylül Pazartesi günü Monte Carlo'da yapılacak seremoniye katılacağı bildirildi.
Futbolseverlerin internet üzerinde dünyaca ünlü 29 yaşınıdoldurmuş ve önemli başarılara imza atmış 10 futbolcuya verdiği oylarla belirlenen sıralamada, ilk üç aday arasına girmeyi başaran Brezilyalı yıldız, kazandığı taktirde Monte Carlo'daki Şampiyonlar Geçidi'ne ayak izlerini bırakacak. Oylamada 1.'nin 1 Eylül'de yapılacak törende açıklanacağı organizasyonda, ilk üçteki diğer isimler Juventus'un kalecisi Buffon ve Roma'nın kaptanı Totti. Kazananı Monaco prensi II. Albert'in açıklayacağı bildirildi.
30 AĞUSTOS'A BAYRAKLI KUTLAMA
Telsim üst tribünde bulunan bir grup taraftar 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle büyük Türk bayraklarıyla tribündeki yerini aldı. Ellerinde büyük bayraklarla güzel görüntüler oluşturan taraftarların, önündeki parmaklıklara ise Mustafa Kemal Atatürk'ün "Zafer, 'Zafer Benimdir' diyebilenindir" sözünün yer aldı pankart asıldı.
ÜMİT ÖZAT'A GEÇMİŞ OLSUN DİLEĞİ
Budesliga'da Karlsruhe ile yaptıkları maçta ciddi bir rahatsızlık geçirerek yakınları ve futbol severleri korkutan Ümit Özat'a, FBTV'de yayınlanan Fenerbahçe formalı görüntüleriyle geçmiş olsun dileği iletildi.
Eski Fenerbahçeli futbolcunun sarı-lacivertli forma altındaki görüntülerinin yayınlandığı bölümde, "Geçmiş olsun kaptan, bir an önce sahalara dönmen dileğiyle" yazısı yer aldı.
BASIN TRİBÜNÜNE İÇECEK SOKMAK YASAKLANDI
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın basın tribününe maçlarda içecek sokmak yasaklandı.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı için basın tribününe gelen gazetecileri, her türlü içecek maddelerinin tribüne sokulmasının yasaklandığı bildirildi. Yasağı, stat müdürlüğünün koyduğu ifade edildi
NOTLAR
-PAF Ligi'nde Fenerbahçe, Dereağzı Tesisleri'ndeki sahada yapılan maçta İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup etti. Sarı-lacivertliler Yasin'in attığı golle maçtan galip ayrıldı.
-Tribünlerde Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda FK Partizan ile yapılan mücadeleye göre daha az taraftar yer aldı. Özellikle Migros kale arkası tribününde büyük boşluklar göze çarptı.
-Migros kale arkası tribününde, Ümit Özat için, "Geçmiş Olsun" mesajı içeren küçük bir pankart asıldı.
-İki takım futbolcuları da sahaya "Paralimpik Milli Takımımıza Pekin 2008'de Başarılar Diliyoruz" yazılı pankartla çıktı.
-Fenerbahçeli futbolcu Guiza sahaya oğlu Cristian ile birlikte çıkarken, Cristian babasının gollerden sonra sergilediği "Okçu" hareketini yaptı.
-Migros kale arkası tribünündeki Genç Fenerbahçeliler taraftar grubunun önünde yer alan ve "Ne kavgam bitti ne sevdam" yazılı pankartın ters asılması bir tepki olarak algılandı.
-Eski Genel Kurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener de karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı.
 


schumici

schumici

Üye
aslında bende inanmıyorum kendime ama içimden hep keşke zico olsaydı diyorum. istediği kadar futbolu bilmiyo deselerde içimizde canayakınlığı insanlığıyla çok büyük yer etti bizde. o yüzden i love you zico:oke:
 

Dj__

Üye
I Love You ZicO Bayılıyorum Bu Adama Aragones'i Aldık Hata Yaptık ZicO İle Devam Etseydik Daha İyi Olurdu
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bunu Anlayamıyorum Niçin Zico ?
Zico Geçti Gitti.
Bunu Taraftarımıza Yakıştıramıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt