"Kadıköy'de daha kötü pankartlar açıldı"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
"Kadıköy'de daha kötü pankartlar açıldı"
Trabzonspor'un genel sekreteri Hasan Yener, Avni Aker'de açılan 'Günahların Takımı Fenerbahçe' pankartının bilinçli olarak abartıldığını ve Kadıköy'de bunun daha kötülerinin açıldığını söyledi.















Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun, Trabzonspor'un Gaziantepspor ile hafta sonu Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yaptığı maçta bordo-mavili taraftarın açtığı ''Günahların Takımı Fenerbahçe'' yazılı pankart nedeniyle bordo-mavili kulüpten savunma istediği bildirildi.
Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, yaptığı açıklamada, pankartın bilinçli olarak abartıldığını belirtti.
Maçtan önce eşgüdüm toplantısı yapıldığını dile getiren Yener, ''Maçın temsilcileri, seçim öncesi olması nedeniyle bu toplantıda siyasi iççerekli bir pankart olmaması gerektiğini vurguladı. Biz de bu konuda hassas davrandık. Maç anında söz konusu pankart tribünlere asıldı. Maçın temsilcisinin ve emniyet görevlilerinin haberi vardı bu pankarttan ve herhangi bir müdahale yapılmadı. Hatta maçın bitiminde bile temsilciler kulüp görevlimize bu konuda bir yakınmada bulunmadı. Bu pankartın herhangi bir şekilde raporlara geçmeyeceğini öğrendik. Daha sonra özellikle televizyon yayınları sonrası bunların raporlara eklendiğini öğrendik. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildik ve bizden savunma istendi. Savunmayı yapacağız'' dedi.
Pankartla ilgili ceza beklemediklerine değinen Yener, ''Ceza alırsak son derece yanlış olur. Geçmiş dönemlere bakıldığında Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda öyle pankartlar var ki onları göstersek RTÜK bizi kapatır. Bu pankartlardaki içeriğin çoğu küfür. Özellikle ikinci yarının başında Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynadığımız maçta argo bir pankart var. O pankartla ilgili Fenerbahçe Kulübüne herhangi bir yaptırım uygulanmadı. Disiplin kuruluna dahi sevk edilmediler. Bunu abartmak, gündeme taşımak son derece yanlış'' diye konuştu.
FENERBAHÇE TARAFTARLARININ AÇTIĞI PANKARTLAR
''Günahların Takımı Fenerbahçe'' pankartının taraftarların bir yerde tepkisini ortaya koyan ama kesinlikle küfür içermeyen, Fenerbahçe'nin hakemlere ve diğer bazı olaylara yönelik davranışlarını hicveden bir pankart olduğunu savunan Yener, ''Bizim maçta açılan, 'Günahların takımı Fenerbahçe' pankartı bir takımı aşağılayan, hakaret içeren bir pankart değil. Olsa olsa 'sadece hicvedici ve taraftarların serzenişi olarak görülmesi gereken bir pankart' diye değerlendirdiriyorum. Nedense bu, medyada çok geniş yer buldu. Bunu anlamış değilim. Trabzonspor'u bu konularla uğraştırmak istiyorlar. Biz bunları çok önemsemiyoruz, işimize bakıyoruz'' diye konuştu.
Yener, geçmiş dönemlerde özellikle Fenerbahçe taraftarlarının tribünlerde açtığı, hakaret ve küfür içerikli bazı pankartların fotoğraflarını da basına dağıttıklarını belirtti.
''FENERBAHÇE'NİN KAYBI OLACAKTIR''
Yener, ligde her ne kadar averajla geride olsalar dahi önlerindeki maçlar için son derece umutlu olduklarını dile getirerek, ''Umuyoruz biz kazandığımızda Fenerbahçe'nin de kaybı olacaktır. Lig sonunda zirvede Trabzonspor olacaktır diye umuyorum'' dedi.
Fenerbahçe'nin önündeki 3 maçta da puan kaybedebileceğini ifade eden Yener, ''Fenerbahçe ikinci yarıda hiç kimsenin beklemediği üstün bir performans sergiledi. Oynadığı 14 maçın 13'ünü kazandı ve 1'inde berabere kaldı. Ki bu lig tarihinde az görülen bir olay. 17 maçta 16 galibiyet ve bir beraberlikse görülmemiş bir şey. Biz biraz da istatistiklere güveniyoruz'' diye konuştu.
''EGEMEN İLE ARAMIZDA FAZLA UÇURUM YOK''
Yener, futbolcuları Egemen Korkmaz'ın Beşiktaş'a transferinin gündeme gelmesiyle ilgili olarak ise, ''Egemen, üç yıl boyunca burada son derece iyi futbol oynadı. Bugüne kadarki katkılarından dolayı ona bir kez daha teşekkür ediyorum. Amacımız önümüzdeki yıllarda da kendisiyle devam etmek. Egemen'in bir talebi oldu ve bizim ona bir teklifimiz oldu. Arada fazla bir uçurum yok. Futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda biteceği için Egemen'in menajeri her türlü tasarrufta bulunabilir. Biz Egemen ile devam etmek istiyoruz. Egemen de bizle devam etmek isterse bu gerçekleşir. Bizim yönetim kurulu olarak düşüncemiz sözleşmesi bitecek arkadaşlarımızın bizimle devam etmesi. Trabzonspor olarak bu konuda her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız'' ifadelerini kullandı.
 


arslansem

arslansem

Üye
İlginçti ama :ehe
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
çok ilginç :box
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt