Kaçmaz Fırsat "Kaspersky İnternet Security 2010" -Yarı Fiyatına-

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nakkamurra

Üye
    Konu Sahibi
Kaçmaz Fırsat "Kaspersky İnternet Security 2010" -Yarı Fiyatına-
Kaspersky İnternet Security 2010
Yarı Fiyatına 365 Gün Sorunsuzca Kullanın
Sadece 30TL

Elimde 20 ye yakın Kaspersky İnternet Security 2010 Aktivasyon kodu vardır.

Tamamen yasal kodlardır. Sadece 1 bilgisayarda kullanım içindir. Başka birisyle paylaşmazsanız kara listeye girme sorunu çıkarmaz.

Ürün bu linkteki ürünün aktivasyon kodudur. Göründüğü gibi 35$+kdv. Yani normal satış fiyatı 60TL dir.

Elimdeki kodları tanesi 30TL den satıyorum. Almak isteyenler [email protected] adresimden bana ulaşsınlar ya da bu konuya mesaj yazsınlar.

Not: 30TL karşılığında sadece 365 günlük aktivasyon kodu satılacaktır. Satılan ürünler en geç 30 Ekim tarihinde aktive edilmelidir.

Bu kodu kullanmanız için ya sisteminizde Kaspersky İnternet Security 2010 kurulu olmalıdır ya da satış sonrası size vereceğim

linkten tamamen yasal olarak indirip sisteminize kurmalısınız. Sonra vereceğim aktivasyon koduyla sorunsuzca 365 gün kullanabilirsiniz.

Aktivasyon kodlarından birini kendim kullandım ve bilgi versin diye aşağıdaki resimde paylaşıyorum:

yusher

yusher

Üye
windows 7 şerefine bedava dağıtılan lisanslar dimi bunlar ;?

nakkamurra

Üye
    Konu Sahibi
Lisansın nasıl alındığından çok gerçekten 365 günlük mü sorusu daha yerinde olur. cevap evet 365 gün boyunca sorunsuzca kaspersky e sahip olacaksanız bunu alırsanız.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
seni taktir ediyorum :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt