Kaçırılan AK Partili yönetici BDP'ye geçti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Kaçırılan AK Partili yönetici BDP'ye geçti

Hakkari merkeze bağlı Elmacık Köyü’nde muhtarlık yapan ve 15 gün önce PKK’lılar tarafından kaçırılıp daha sonra serbest bırakılan AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çakır, partisinden istifa edip BDP’ye katıldı. Çakır’ın rozetini BDP İl Başkan Yardımcısı Rahmi Kurt taktı.

AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olan Elmacık Köyü Muhtarı Mehmet Çakır, 15 gün önce PKK’lılar tarafından kaçırıldı. Muhtar Çakır, 7 gün önce de serbest bırakıldı. PKK’lıların serbest bıraktığı Muhtar Çakır, AK Parti’den isitfa ederek bugün BDP’ye katıldı. BDP İl Başkanlığı binasına gelen Muhtar Çakır, AK Parti’ye verdiği istifa dilekçesini basın mensuplarına gösterdi. AK Parti üyeliğinin de kendi rızası dışında yapıldığını ileri sürdü. Muhtar Çakır,"2012 yılında yapılan il kongresinde imzam alınmadan benim üyelik kaydım yapılmıştır.
AKP’nin son zamanlarda Kürtlere yönelik ayrımcı ve düşmanca siyaseti sebebiyle rızam dışımda da olsa AKP yapılan üyelik kaydımın silinmesi için gerekli yerlere mürcaatımı yaptım. Ben bundan sonra Kürt halkı ve diğer Türkiye halkları için mücadele veren BDP’de siyasete devam edeceğim" dedi.

Muhtar Çakır’a BDP rozetini takan BDP Hakkari İl Başkan Yardımcısı Rahmi Kurt ise Kürtçe yaptığı konuşmasında partilerine katılan Muhtar Çakır’a dolayı teşekkür etti. Kurt, "Partimiz BDP’nin kapısı herkese açıktır" dedi.

turker10

turker10

Üye
tipe bakınca adam zannedersin ama malesef söylediklerinin de hepsi okadar yalan ki ben yalanım diye bağırıyor....

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Allah bilir ya neyle tehdit ettilerse artık.

msy2017

msy2017

Üye
adama ne yaptılarsa artık bir kere daha böyle bir şey olmuştu.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
muhtemelen tehtid etmişler

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
tehdit başka birşey değil benzeri olaylar artar bu gidişle

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
artar elbet kürt halkı akp yı bırakıp bdp ye geçiyor imajı yaratacaklar :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
[ENGİN];5073749' Alıntı:
artar elbet kürt halkı akp yı bırakıp bdp ye geçiyor imajı yaratacaklar :ehe

. Nokta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt