Kaçak Elektrik Kullananların Komik Yalanları :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Kaçak Elektrik Kullananların Komik Yalanları :D
SEDAŞ, kaçak elektrik kullanmanın ''kamuya ait bir malın çalınması'' anlamına geldiği ve bu kişiler hakkında cumhuriyet savcılıklarına suç duyurusunda bulunulduğu hatırlatıldı.

Kaçak elektrik kullananlar hakkında 3 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası verildiğine işaret edilen açıklamada, kaçak takip ve kontrol ekiplerince kaçak elektrik kullanırken yakalanan kişilerin verdikleri komik cevaplar şöyle sıralandı:

- ''Kablolar çok sallanıyordu. Ben hepsini bir araya topladım, Allah Allah nasıl olur?

- Ben hayatta kaçak kullanmam. Vallahi haberimiz yok, kesin bizden önceki kiracı yapmıştır. Kabak bize patladı.

- Ben yapmadım. Oğlan çok yaramaz, o yapmıştır.

- İşten çıkardığımız eleman yapmış olabilir.

- Bizde kaçak maçak olmaz. Bizim ev eski, kapıyı sert vurunca kanca ondan düşmüştür.

- Yanlışın var abi, kaçak değildir. Abi bir daha bakalım istersen.

- Abi ben ne anlarım elektrikten? Kendiliğinden olmuştur.

- Ya görmeseniz olmaz mı? Şu meseleyi aramızda halletsek.

- Tüketimlerimizi inceleyin. Kaçak kullansak bu kadar yüksek fatura gelir mi?

- Tutanak tutmasanız olmaz mı? Cezayı size ödeyelim. Mahkeme olmasın. Tutanak tutunca size madalya mı verecekler? Ben imza atmam bu tutanağa. Bu iş burada bitmez.

• Beğen
Tepkiler: kcsoft ve Burak

pelın_

:d:- Ben hayatta kaçak kullanmam. Vallahi haberimiz yok, kesin bizden önceki kiracı yapmıştır. Kabak bize patladı.

• Beğen
Tepkiler: SHS

Burak

Üye
vay arkadaş

• Beğen
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
:d:- Ben hayatta kaçak kullanmam. Vallahi haberimiz yok, kesin bizden önceki kiracı yapmıştır. Kabak bize patladı.
- Tüketimlerimizi inceleyin. Kaçak kullansak bu kadar yüksek fatura gelir mi? :d:

• Beğen
Tepkiler: cargo3230
Asteroid9

Asteroid9

Üye
- Ben yapmadım. Oğlan çok yaramaz, o yapmıştır. :naughty:

• Beğen
Tepkiler: cargo3230 ve SHS
kcsoft

kcsoft

Üye
ya bende çok gördüm kaçak elektrik kullananları adam milyoner hala kaçak kullanıyor heralde aksiyon istiyor :ehe

• Beğen
Tepkiler: cargo3230
devran_34

devran_34

Üye
ya bende çok gördüm kaçak elektrik kullananları adam milyoner hala kaçak kullanıyor heralde aksiyon istiyor :ehe

sen yalnış görmüşsündür :) ama faturada biz ödüyoz onu K.k kullanım bedeli var faturada oradan kaç lira kaçak parası ödediğinizi öğrene bilirsiniz

Revengeful

Emekli Yönetici
Bolumle alakasini anlayamadim.

kcsoft

kcsoft

Üye
sen yalnış görmüşsündür :) ama faturada biz ödüyoz onu K.k kullanım bedeli var faturada oradan kaç lira kaçak parası ödediğinizi öğrene bilirsiniz
kardeşim yanlış görmedim ben tüm kaçak yöntemlerini kullanmış adam komşu ondan

devran_34

devran_34

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kcsoft
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
- Bizde kaçak maçak olmaz. Bizim ev eski, kapıyı sert vurunca kanca ondan düşmüştür.

Sayaçta evle beraber eskiyor :D

• Beğen
kcsoft

kcsoft

Üye
haram günah ama yapanlarda var

Febris

Febris

Üye
:zuhaha:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...