Kaç konu olunca konu açarken onay istemiyecek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Kaç konu olunca konu açarken onay istemiyecek?
Sa Birşey Merak Ettim , Android oyun , uygulama vb... yerlerde konu açarken onay istiyorda birşey merak ettim kaç konu olunca konu onayı istemeden açabileceğim :)
orada açtığım hiçbir konu daha önce paylaşılmamış ve gereksiz konu açmadım oraya hiç :)

sadece adminler cevap yazsın lütfen....

0MG90

0MG90

Üye
Benim bildiğim hep onay ister.

• Beğen
Tepkiler: HeroMR
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Benim bildiğim hep onay ister.
yok yararlı bölümlerde yararlı paylaşım yapan üyelere onay kaldırılıyormuş bir admin bir konuya öle yazmıştı 1 ay önce filan galiba :)

HeroMR

HeroMR

Üye

Pardon mesajı aynı anda yamışız görmemişim :D

HeroMR

HeroMR

Üye
arada 2 dakika fark var :hmmm neyse konuyu dağıtmayalım :)

Bence bilgisayar saati / sunucu saati veya sunu ile ilgili bir problem çünkü yazdığım anda f5 yaptım ve sizin msajınızı gördüm. (hızlı yazan biriyim)

Invoke

Invoke

Üye
Öyle bir şey yok. :D

mürteza16

mürteza16

Üye
Böyle bir şey yok. Çünkü benim en az 200 konum android oyun/uygulama bölümünde ve hâlâ onaydan geçiyor. Moderator ve adminlerin konuları onaydan geçmez. Onun dışında diğer üyelerin konuları mutlaka onaydan geçer.

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Konunun Altında Adminler Harici Cevap Yazmasın Yazdım Yalnız Dikkat Ettiyseniz :) , Başka Yorum Atmayın Lütfen.
Adminler Gereken Cevabı Verir.

mürteza16

mürteza16

Üye
Konunun Altında Adminler Harici Cevap Yazmasın Yazdım Yalnız Dikkat Ettiyseniz :) , Başka Yorum Atmayın Lütfen.
Adminler Gereken Cevabı Verir.
O zaman pm ile adminlere sorabilirdin. Konu açtıysan herkes cevap yazabilir.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
gereken cevap verildikten sonra konu kilitlenmeden direk silinebilirmi? ben gördükten sonra?
@EroL @papakudioflu @Ozan @Reşwan @Praetor
çünkü galiba mesajım artsın diye açtımı düşünenler var :(

-Emre

-Emre

Üye
biz yalan mı söylicez :D konu onayında mesaj sınırı yoktur bölüme göre onay vardır. Sen 131 konu açmışsın zaten daha ne açıcan onay kaldırtmak için :ehe

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
Ozan

Ozan

Admin
Sa Birşey Merak Ettim , Android oyun , uygulama vb... yerlerde konu açarken onay istiyorda birşey merak ettim kaç konu olunca konu onayı istemeden açabileceğim :)
orada açtığım hiçbir konu daha önce paylaşılmamış ve gereksiz konu açmadım oraya hiç :)

sadece adminler cevap yazsın lütfen....
Düzen açısından her zaman için açılan konular onaya gitmekte, bunun mesaj ve konu sayısıyla alakası yok herkese eşitiz. Gün içerisinde yönetici arkadaşlar zaten kesinlikle onaylıyor özellikle çok sayıda bölünde konunuz varsa, hergün düenli ve güzel konular açsanız dahi gözümüzün ucuyla, daha düzenli paylasımlar sunabilmek için inceliyoruz bu size zorluk cıkarsın diye degil

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Hep onay istiyor sanırım

fk555897

fk555897

Üye
Konular hep onay istiyor.

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Düzen açısından her zaman için açılan konular onaya gitmekte, bunun mesaj ve konu sayısıyla alakası yok herkese eşitiz. Gün içerisinde yönetici arkadaşlar zaten kesinlikle onaylıyor özellikle çok sayıda bölünde konunuz varsa, hergün düenli ve güzel konular açsanız dahi gözümüzün ucuyla, daha düzenli paylasımlar sunabilmek için inceliyoruz bu size zorluk cıkarsın diye degil
tamam cevap verildiğine göre konu kilitlenebilir :)
cevap için :tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt