Kaç Dolar Ediyorsunuz ??, kaç dolar ettiğinizi öğrenebilirsiniz!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
POSİTİVEX

POSİTİVEX

Üye
    Konu Sahibi
Kaç Dolar Ediyorsunuz ??, kaç dolar ettiğinizi öğrenebilirsiniz!
Kaç dolar edersiniz?
Her insanın bir değeri var mıdır? Yanıtınız "Evet," ise kaç dolar ettiğinizi öğrenebilirsiniz!

Her insanın bir değeri var mıdır? Eğer bu soruya "Evet," yanıtını veriyorsanız, humanforsale.com adlı internet sitesinin anketine katılarak kaç dolar ettiğinizi öğrenebilirsiniz. Bu değer, vücut yapısı, eğitim seviyesi, gelir, yaş, boy ve kilo gibi özellikler göz önüne alınarak hesaplanıyor. Ama en önemli kural, sorulara dürüstçe cevap vermek. Kimliğinizi belirtmeden ankete katılabiliyorsunuz. Şimdilik 10 milyonun üzerinde kişinin fiyatı belirlenmiş durumda. Buradan değerini merak eden çok fazla kişinin olduğu sonucunu çıkarmak mümkün. İnternet sitesindeki sorular, üç bölüme ayrılmış durumda. İlki fiziksel faktörler. Burada yaş, boy, saç ve göz rengi, ayak numarası ve etnik özelliklerinizin yanı sıra IQ seviyeniz ve kaç dil konuştuğunuz soruluyor. İkinci bölümde hayat tarzınıza dair sorular var. Alkol ve sigara kullanıp kullanmadığınız, ne sıklıkta spor yaptığınız, kumarla olan ilişkiniz gibi... Üçüncü bölümde ise kişisel özelliklerinizi belirtmeniz isteniyor. Yetenekleriniz, yardım kuruluşlarında çalışma isteğiniz veya hangi konulara duyarlı olduğunuz da cevaplandırmanız gereken sorular arasında.

sorular ingilizce
 


Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Arkadaşım Çok Karmaşık Birşey Ya.. AnLayamadım Gitti.. Ayrıca Çok ÖzeL SoruLar SoruLuyor.. AnLadın Dediğimi Di Mi :D TeşekkürLer Yine de..
 
mservank

mservank

Üye
evet ben de baktım da çok özel sorular var:D
 
CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
$1,350,224 Ediyorum Vaybeee:D
 

_KadirşinaS_

Üye
2,488,102 dolarmış benim değerim. Vay be bütün mal varlığımı toplasan o kadar etmez, ama Türkiye'nin sayılı zenginlerindenim :D:D:D
 
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ben dolar etmem! Edersem Türk Lirası ederim!..
 
mservank

mservank

Üye
özel sorulara cevap verdiniz mi :kop:
 
xkadir61

xkadir61

Üye
$2,335,862 dolar idare eder.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt