Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kabuk Tema..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjkmert45
Üye
Konu Sahibi
Kabuk Tema..
Buradan ustalara sesleniyorum. İstediğimiz bir temayı kabuk temaya nasıl dönüştürebiliriz? Gerekli programlar Sis Content ise bana yardımcı olsunlar. Hangi sürüm gerekli? Bende sis content hep hata veriyor hiç bir svg,nvg,svgb ekleyemiyorum temalara. Yardım..
Abi bu sürümü var bende ama dediğim gibi olmuyor bu sürümde bende. Hata veriyor. Acaba extra bir program mı kurmalı diye düşünüyorum?
Süleyman
Üye
tıkla çalıştır olması lazım. Belki bu sorunu yaşayan biri vardır. Ben yaşamadığım için bilmiyorum
bjkmert45
Üye
Konu Sahibi
Yok yüklemede sorun yok. Örneğin tema ikonlarını değiştiremiyorum. bir temadan aldıgımı diğer bir temaya ekleyemiyorum.
Süleyman
Üye
yani nasıl bir hata veriyor?
- - - Eklendi - - -
yani nasıl bir hata veriyor?
bjkmert45
Üye
Konu Sahibi
Böyle bir hata abi...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Süleyman
Üye
işlem yapmadan önce paketi batıktan sonra dosyaların bulunduğu kısımda sağ tarafta açılır menü şeklinde bir yer var. Oradan açtığın temayı seçiyorsun değil mi?
işlem yapmadan önce paketi batıktan sonra dosyaların bulunduğu kısımda sağ tarafta açılır menü şeklinde bir yer var. Oradan açtığın temayı seçiyorsun değil mi?