Kabuk Tema..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Kabuk Tema..
Buradan ustalara sesleniyorum. İstediğimiz bir temayı kabuk temaya nasıl dönüştürebiliriz? Gerekli programlar Sis Content ise bana yardımcı olsunlar. Hangi sürüm gerekli? Bende sis content hep hata veriyor hiç bir svg,nvg,svgb ekleyemiyorum temalara. Yardım..

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Abi bu sürümü var bende ama dediğim gibi olmuyor bu sürümde bende. Hata veriyor. Acaba extra bir program mı kurmalı diye düşünüyorum?

Süleyman

Süleyman

Üye
tıkla çalıştır olması lazım. Belki bu sorunu yaşayan biri vardır. Ben yaşamadığım için bilmiyorum

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Yok yüklemede sorun yok. Örneğin tema ikonlarını değiştiremiyorum. bir temadan aldıgımı diğer bir temaya ekleyemiyorum.

Süleyman

Süleyman

Üye
yani nasıl bir hata veriyor?

- - - Eklendi - - -

yani nasıl bir hata veriyor?

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Böyle bir hata abi...

Süleyman

Süleyman

Üye
işlem yapmadan önce paketi batıktan sonra dosyaların bulunduğu kısımda sağ tarafta açılır menü şeklinde bir yer var. Oradan açtığın temayı seçiyorsun değil mi?

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
işlem yapmadan önce paketi batıktan sonra dosyaların bulunduğu kısımda sağ tarafta açılır menü şeklinde bir yer var. Oradan açtığın temayı seçiyorsun değil mi?

evet kardeşim.

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Olur abi. tabiki. ID yi pm atıyorum.

- - - Eklendi - - -

SÜLEYMAN ABİM SORUNU ÇÖZDÜ YARDIM ETTİ. ÇOK TEŞEKKÜRLER KONU KAPATILABİLİR. ALLAH EMANET OLUN...

• Beğen
Tepkiler: Süleyman
ANIL

ANIL

Admin
:locked2:
Keyifli forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt