Kablosuz Telefon Ve Fare Tehlike Saçıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Kablosuz Telefon Ve Fare Tehlike Saçıyor
ŞOK!... KABLOSUZ TELEFON VE FARE "İNTİHAR ALETİ"...
İsveçli Prof. Dr. Harald Blomberg'in araştırmasına göre, kablosuz telefonlar, cep telefonları ve kablosuz bilgisayar fareleri radyasyon saçıyor.

<div align="center"></div>
STOCKHOLM (İHA) - Bu telefonların evin içinde faaliyet gösteren bir baz istasyonu etkisi yaptığını ifade eden Blomberg araştırmasında, telefonların yaydığı radyasyonun insanın kaldırabileceğinin 44 bin misli fazla olduğunu belirtti. İnsanlarda kanser riskini arttıran cep telefonları ve kablosuz telefonlar, ayrıca çocukların sakat doğmasına da sebep olabiliyor. Araştırmada İsveç&#39;te doğan sakat çocukların yüzde 15 oranında artış gösterdiğine de vurgu yapıldı.
Kablosuz telefonların ve kablosuz bilgisayar farelerinin yaydığı radyasyonun, binalarda betonu geçip 3-4 kata kadar yayılabildiği iddia edilen araştırmada teknolojinin bu velinimetlerinin uykusuzluk, baş ağrısı, baş dönmesi, sinir, deri dökülmesi, çift görme gibi 20 semptoma neden olduğu bildirildi.
Araştırma neticesinde bazı yetkililer, &#39;kablosuz telefonları ve kablosuz bilgisayar farelerini derhal çöpe atın&#39; çağrıları yaparken, konuyla ilgili medyada çıkan haberleri bilgisayar firmalarının engellemeye çalıştığı iddia edildi.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Daha önceki kablosuzdu bozulunca bende kablolu aldım ama yakın zamanda yeniden kablosuza dönmeyi düşünüyordum..

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Ben de 3 senedir kablosuz kullanıyorum bi an düşündüm değiştireyim diye ama sonradan da ya cep telefonu işini nasıl yapacağım ya mahalle aralarındaki baz istasyonlarını? kararsız kaldım valla...

iceboy

iceboy

Üye
&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;
Klavye kablosuz ama mouse&#39;a pil dayanmadigi icin onu artik kablolu kullaniyorum. Cep teli icin ise "radyasyon onleyici" ince bantlar satiliyor. Pilin uzerine yerlestiriyorsun. Ben kullanmiyorum ama almayi planliyorum simdi ve sizede tavsiye ederim

troublesome

Üye
<div class='quotetop'>(iceboy &#064; Feb 7 2006, 10&#58;15 PM) [post=274268]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Klavye kablosuz ama mouse&#39;a pil dayanmadigi icin onu artik kablolu kullaniyorum. Cep teli icin ise "radyasyon onleyici" ince bantlar satiliyor. Pilin uzerine yerlestiriyorsun. Ben kullanmiyorum ama almayi planliyorum simdi ve sizede tavsiye ederim
[/b][/quote]

o dediğin, ışıklı bantlardan mı??elle tutulur bi yararı var mı ki onun????

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(iceboy &#064; Feb 7 2006, 10&#58;15 PM) [post=274268]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

Bende pil yetiremezdim kablosuza ama sağolsun bozuldu..

iceboy

iceboy

Üye
Klavyenin pili 1 yili askin zamandir hic degismedim ama mouse&#33;&#33;&#33;&#33; arghhhh&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

roublesome, isikli bantlardan degil. Radyasyonu onleyici cok ince bir metalden olusuyor. Burda bir ornegi var ama ingilizce aciklamali...

troublesome

Üye
<div class='quotetop'>(iceboy &#064; Feb 7 2006, 11&#58;49 PM) [post=274325]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Klavyenin pili 1 yili askin zamandir hic degismedim ama mouse&#33;&#33;&#33;&#33; arghhhh&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

troublesome, isikli bantlardan degil. Radyasyonu onleyici cok ince bir metalden olusuyor. Burda bir ornegi var ama ingilizce aciklamali...

[/b][/quote]
ok , teşekkürler

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
haberci telefonların yaydıgı radyazyon insanlara zarar vermedigi hakkında forumda ve gazetede okumuştum kafam krıştı şimdi

hidayet

hidayet

Üye
bizim ev telefonu telsiz
klavye ve mouse kablosuz
cep telefonuda hep elimizde

ölmüşüm bende haberim yok

^^AnaCOnDA^^

Üye
<div class='quotetop'>(Haberci &#064; Feb 7 2006, 09&#58;48 PM) [post=274248]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ben de 3 senedir kablosuz kullanıyorum bi an düşündüm değiştireyim diye ama sonradan da ya cep telefonu işini nasıl yapacağım ya mahalle aralarındaki baz istasyonlarını? kararsız kaldım valla...
[/b][/quote]
Ölmüşüz abi zaten kullansak nolur kullanmasak nolur

slayer

Üye
forever kablolu
kablosuzlar yavaş oluyor... Adam gibi mouse&#39;a da para verilmez.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bide kanalı falan değişiyo arasıda mouse işlemiyo en çok ona gıcık olurdum..

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Sürekli kabloluyla devam ettim , öyle de devam etmeyi düşünyorum

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
kablolu mause bence cok ideal cunku kablosuslar bazen görmuyo deli edio beni ama şimdi logitek cok canlı bi maus ve klavye cıkarmış cok cuzel onu almayı duşunuyorum zaten klavye hastalıgı var bende cins cins klavye alıyom şimdiye kadar aldıgım klavyelerle bi pc toplanırdı heee

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Kablosuz alacaktım vazgeçtim

seckinkoybasi

Üye
bende kablosuz alacaktım. bahane arıyodum paramda yoktu zaten ayrıca bilgi için teşekkürler

requiemksk

Üye
beyler konuyla biraz alakasız olucak ama herkez konuyla alakalı degilde klavye mouse kablolumu kablosuzmu olayına girmis..
ozaman bende giriyim:)logitech in multimedia kablosuz bi mouse si var.yok takılmaymıs,yok atlamaymıs..yok yawas mıs.hicbir sorunu olmayan ve gorunusuylede ozellıklerıylede harika bı mouse..tavsiyemdir..ve abartmıyorum 4 aydır hic pilini degistirmiyorum..

bu arada olmeme az kaldı heralde beyler..tel kablosuz..klavye mouse kablosuz..cep telefonu desen 43km kablolu:)hehehe:)
olmusuz biz yaaaaaaaa