Kablosuz modemle internete girmek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oxside

oxside

Üye
    Konu Sahibi
Kablosuz modemle internete girmek
Evimde kablosuz modem var ve cepten internete girmek istiyorum bunun için cep telefonun özelliği olmasımı gerek yoksa symbian program varmı? Tel 6630

ediesel

Üye
Donanımsal olarak cep telefonunun uyumlu olması yani cep telefonunun wireless özelliği olması lazıım buda şuanda kullandığın cep telefonunda yok

oxside

oxside

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

e_korn

e_korn

Üye
Konuyu tekrar açıyorum: Dostum evinde kablosuz modemin varsa bilgisayarında vardır eminim. Bilgisayarında varsa bluetooth'unda vardır. (yada yoktur bir koşu kap gel hemen :D) forumda da biraz arama yaparsan bluetooth'la internete nasıl gireceğin var link vermek isterdim ama bunu sana cepten yazıyorum ama eminim fazla zamanını almaz. Bu şekilde evindeki neti cebinde kullanabilirsin.

oxside

oxside

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu tekrar açıyorum: Dostum evinde kablosuz modemin varsa bilgisayarında vardır eminim. Bilgisayarında varsa bluetooth'unda vardır. (yada yoktur bir koşu kap gel hemen :D) forumda da biraz arama yaparsan bluetooth'la internete nasıl gireceğin var link vermek isterdim ama bunu sana cepten yazıyorum ama eminim fazla zamanını almaz. Bu şekilde evindeki neti cebinde kullanabilirsin.

Böyle bişey olduğunu duymuştum hatta konuyuda buldum ama çok karışık geldi bende kapatmıştım.Yarın hemen tekrar denicem.Çok saol :oke:

e_korn

e_korn

Üye
Bir kere yaptıktan sonra o kadar kolay gelir ki? Sorun etme bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt