Kablosuz modem hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HakaN-06

HakaN-06

Üye
    Konu Sahibi
Kablosuz modem hakkında
Arkadaşlar modemin yanındayken %100 olan sinyal 3 metre ileride olan salona gidince %42lere kadar düşüyor ve net hızı yavaşlıyor. Bu normalmi? Modemin altyapı ayarları wpa2 olarak gözüküyor bu nedir? Değiştirsem ne olur. Son olarak modemden en iyi verimi nasıl alırım? Modem: airties rt 205

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]neyle deniyorsun telefonla mı laptopla mı? Modemin kapsama alanı az olabilir ama. Airties sinyali iyi verir aslında. Anten de sorun olabilir.[/SIZE][/COLOR]

__xXx__

__xXx__

Üye
anten sorunu olabilir ya da menzil düşüktür bir de evde duvar yalıtımı nasıl onu bi ailene sor oda etkiliyor

HakaN-06

HakaN-06

Üye
    Konu Sahibi
odadan salona açılan kapı var ve sürekli açık, yani arada engel yok. Dün 42 olan sinyal bugün 70lerde, sürekli degisiyor, anlamadım, acaba telefon yanlısmı ölçüyor sinyali

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Telefon yanlıs ölçmez ama zaten dalgalanma normladir sinyalde.
Önemli olan netin yavaslayp yavaslamadıgı,yavaslıyor demissin bidaha bi kontrol et bence, net hızına etki etmemesi lazım yakınlardayken düsük gösterse bile

HakaN-06

HakaN-06

Üye
    Konu Sahibi
Telefon yanlıs ölçmez ama zaten dalgalanma normladir sinyalde.Önemli olan netin yavaslayp yavaslamadıgı,yavaslıyor demissin bidaha bi kontrol et bence, net hızına etki etmemesi lazım yakınlardayken düsük gösterse bile
Sinyal güçlüde olsa zayıfta olsa hız olarak 54 mbit/sn gözüküyor. Telefonun kendi tarayıcısı hız olarak tatmin etmiyor, opera sayesinde verim alıyorum iyi kötü

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Cfw kurmus olsaydın yeni tarayıcıyı deneme sansın olurdu x6'da ama yeni güncellemeyi bekle onda yeni tarayıcı olacak daha iyi durumda suankinden.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
    Konu Sahibi
Cfw kurmus olsaydın yeni tarayıcıyı deneme sansın olurdu x6'da ama yeni güncellemeyi bekle onda yeni tarayıcı olacak daha iyi durumda suankinden.
Şimdilik opera mini işimi görüyor yeni güncellemeyi bekleyim o zaman orj hariç yazılım kurmayı tercih etmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt