arkopasa Üye bu siteye 2 gündür takılıyorum bayagı bilgi öğrendim artık burdayım sana rep borcum var sanırım --------------- Ekleme --------------- yükledim + işyerindeki arkadaşlara ve diğer arkadaşlara toplam 25 kişi veya üstüne söyledim siteyi yapıyo onlarda şuan
bu siteye 2 gündür takılıyorum bayagı bilgi öğrendim artık burdayım sana rep borcum var sanırım --------------- Ekleme --------------- yükledim + işyerindeki arkadaşlara ve diğer arkadaşlara toplam 25 kişi veya üstüne söyledim siteyi yapıyo onlarda şuan
efsun_didar Üye slm arkadaşlar ben yeni üye oldum şu samsung için msn programını arkadaşın d900i tlf yükledik açıldıda kişiler falan görünüyo.yalnız bi türlü pencere açılmıyo sadece kişiler var yani..çevrim içi-çevrim dışı.ne yapmak lazımmm???lütfen yardım..
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum şu samsung için msn programını arkadaşın d900i tlf yükledik açıldıda kişiler falan görünüyo.yalnız bi türlü pencere açılmıyo sadece kişiler var yani..çevrim içi-çevrim dışı.ne yapmak lazımmm???lütfen yardım..
erhank77 Üye kardeş saolasın samsung e250 var yaptım oldu yalnız devamlı nasıl açık bırakacağım kapağı kapatınca kapanıyor onu bir türlü çözemedim?
kardeş saolasın samsung e250 var yaptım oldu yalnız devamlı nasıl açık bırakacağım kapağı kapatınca kapanıyor onu bir türlü çözemedim?