kablosuz ag uygulaması arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zvezdarea

Üye
    Konu Sahibi
kablosuz ag uygulaması arıyorum
civardaki wireles aglarını ve yönünü gösteren bir uygulama arıyorum ama bulamadım telefonum c601 belle ilgili uygulamayı bulabilirmisiniz teşekkürler

varrick

varrick

Üye
Uygulamaya ne gerek :kop2:
Sen vifiyi ac eger yakinda varsa o gosterir ...(vifi yetismiyor ise gostermez.)

Ve baskasinin internetini izinsiz kullanmak suctur ve 3 aydan 6 yila kadar gider !!!

uğur e

uğur e

Üye
şifreli hepsi kullanamazsn zaten

23palulu23

23palulu23

Üye
arkadaş zaten şifre kırıcı falan istememiş kafanızı güzel sizin.

fatih54102

fatih54102

Üye
Ovi Store da öyle bir uygulama vardı ben kullanamadım tam olarak ama kamerayı yöne tutuyordun ovi haritalar desteğiyle wireless leri ekranda işaretliyordu. Örneğin sağ da ve solda iki tane ev var sağdakinden wireless yayın yapıyorsa o eve işaret koyuyordu. ancak ram i çok fazla tükettiği için s60v5 kullanıcıları tarafından(ram yetmeyip kapandığında)n 1 yıldız ve kötü yorum yağmuruna tutuldu haliyle unutuldu program. Hatta yorumların birisinde 3 km öteden wireless ağı bulduğunu yazıyordu.

Zvezdarea

Üye
    Konu Sahibi
fatih cevabin icin cok tesekkur ederim dedigin programi ariyorum ama baska bir program varsada yinede bekliyorum
diger cevab yazan arkadaslar sizin etrafinizdaki aglar sifreli belki ama benim oldugum yerde sifresiz bircok ag var sinyalin gucunu arttirmak icin ne tarafda olmaliyim onun icin bu uygulamayi ariyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt