Kablolu Kulaklıka Devrim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Kablolu Kulaklıka Devrim
Kablolu Kulaklıklarda Devrim: Jabra BIZ 2400 Serisi.

GN Netcom’un rakipsiz yeni kablolu kulaklığı Jabra BIZ 2400, gelişmiş ses özellikleri, şık tasarım ve sunduğu gerçek rahatlık ile profesyonel kablolu kulaklık pazarında yeni bir sayfa açıyor.

Yenilikçi kulaklık çözümleri alanında dünya lideri GN Netcom, kablolu kulaklık pazarında yeni bir devrim yaratan yeni ürünü Jabra BIZ 2400’ü Türkiye’de pazara sundu. Kalite ve sağlamlığıyla ofislerin vazgeçilmezi olacak olan Jabra BIZ 2400, üretkenlik ve verimliliği artıran sağlam ve dayanıklı profesyonel kulaklıklara ihtiyaç duyan çağrı merkezleri ve ofisler için ideal bir çözüm olarak dikkat çekiyor. Diğerlerinden 10 kat daha iyi bir ürün olan Jabra BIZ 2400, gürültüyü önleyen 360 derece dönebilir kırılmaz FreeSpin mikrofon, patentli takma stilleri ve USB bağlantılı modellerinde Bluetooth bağlantısı gibi özellikleriyle sektörde birçok yeniliğe imza atıyor. Jabra BIZ 2400 Türkiye’de Tesan aracılığıyla 260 dolar + KDV’den ve 3 yıl garantiyle satışa sunuluyor.
Üstün ses kalitesinin yanı sıra şık ve kullanıcı dostu bir tasarım sunan Jabra BIZ 2400, hem mono hem de duo hoparlör konfigürasyonu ile kullanılabiliyor. Rahat kullanımı sayesinde çalışanlar cihazı gün boyunca kulaklarında taşıyabiliyor. USB versiyonu, kullanıcıların zararlı yüksek sesleri duymasını önleyen Peakstop® teknolojisi ve Avrupa Birliği İş Ortamında Gürültü Yasası’na da uyum sağlıyor.
Jabra BIZ 2400, üç ana alanda rakipsiz 10 özelliği ile pazardaki diğer profesyonel kablolu kulaklıklardan ayrılıyor:




SES

Bu alanda Jabra BIZ 2400 ile 3 büyük gelişme yaşanıyor:

1. Gelişmiş gürültü engelleme özelliği: Jabra BIZ 2400, kullanıcının dikkatini dağıtan fondaki sesi ortadan kaldıran özel bir gürültü engelleme sistemi ile birlikte geliyor.

2. Altın kontak noktaları: Sesin her zaman pürüzsüz iletilmesini sağlamak için yeni mikrofonun pazardaki diğer kulaklıklardan beş kat daha kalın, altın kaplı kontak noktaları bulunuyor.

3. Neodim hoparlörler: El yapımı hoparlörler, frekansa bağlı kalmaksızın en iyi kalitede ses sunabilmek için kullanıcının tercih ettiği telefon sistemine ya da ses uygulamasına adapte edilebiliyor. Jabra BIZ 2400 Serisi, geleneksel dar bant (narrow band) masaüstü telefon sistemleri (300-3,400Hz), genişbant IP telefon uygulamaları (150-6,8000Hz) ve tam hi-fi kalitesine sahip multimedia uygulamaları (80-16.000Hz) ile uyum sağlıyor.




TASARIM

Jabra BIZ 2400, çağrı merkezlerinde ve ofislerde her gün yoğun kullanıma ve yıpranmalara dayanacak şekilde tasarlandı. Kulaklığın yeni tasarım özellikleri şöyle:

1. Kırılmaz mikrofon: Jabra BIZ 2400, pazarda kullanıcıların mikrofon kolunu 360 derece döndürmelerine olanak tanıyan tek kulaklık olma özelliğini taşıyor. Geleneksel sabit kabloların yerini alan altın kaplı sürgü ile, Jabra BIZ 2400 hem daha kolay kullanım sunuyor, hem de kullanıcıların hiçbir zaman kırılmayacağını bilmenin gönül rahatlığıyla mikrofonu ayarlamalarını sağlıyor.



2. Paslanmaz çelik malzeme: Jabra BIZ 2400’ün ana parçalarında, cihaza maksimum sağlamlık ve göze hitap eden şık bir tasarım kazandırmak için paslanmaz çelik malzeme kullanıldı.

3. Kevlar güçlendirilmiş kordon: Jabra BIZ 2400’ün tasarımında kıvrılma, kırılma ve hasarı önleyen güçlendirilmiş Kevlar kordonu kullanıldı.

RAHATLIK

Gün boyu kullanılmak üzere tasarlanmış bir kulaklık olan Jabra BIZ 2400 kullanıcılara farklı şekillerde gelişmiş rahatlık sunuyor:

1. Süper yumuşak kulaklık süngerleri ve esnek takma stilleri: Jabra BIZ 2400’ün, üst seviye stereo kulaklıklarda kullanılan süper yumuşak kulak süngerleri bulunuyor. Kulaklık; kulak kancası, boyun bandı ve baş bandı olarak 3 farklı şekilde takılabiliyor. Kulaklık ayrıca kullanıcının tercihine göre sağ ya da sol kulağa takılabiliyor ve özel olarak tasarlanmış yeni T-bar saçların dolaşmasını engelliyor.

2. Programlanabilir yumuşak tuşlar: Jabra BIZ 2400 USB, tüm gelen ve giden çağrıları kontrol etmek üzere kullanılabiliyor. Cihazın üzerinde cevapla/kapat tuşu ve hızlı komut yuvarlağının yanı sıra, belirli görevleri yerine getirmek için bilgisayar aracılığıyla da programlanabilen iki ek tuş bulunuyor.

3. Cep telefonları için Bluetooth® bağlantısı: Jabra BIZ 2400 USB, kullanıcıların PC telefonu ile cep telefonu konuşmaları arasında kesintisiz geçiş yapabilmesine olanak tanıyan dahili Bluetooth bağlantısı bulunan ilk kablolu USB kulaklık olma özelliğini taşıyor.

4. İsim etiketli elbise klipsi: Jabra BIZ 2400, kullanıcıların kendi kulaklıklarını kişiselleştirebilmeleri için isim etiketi olarak kullanılabilen bir elbise klipsi ile birlikte geliyor. Kullanıcılar girip çıkan çevrimiçi ekrana kullanıcı bilgilerini yazarak kulaklıklarını kişiselleştirebiliyorlar.
 
Salihyet

Salihyet

Üye
Terminal için kulaklıkta hiç bir sıkıntı olmuyor, esas mesele el terminaline kulaklık üretmek.. Pc de zaten yeterli verim alınıyor..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt