K790i Açılmıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akesar62

Üye
    Konu Sahibi
K790i Açılmıyor...
Merhaba arkadaşlar.Gece yatmadan kulaklıkla telefondan radyo dinliyordum öyle uyumuşum şarjıda azdı bırsure sonra kapanmış..Sabah 8-9 gibi hafıf bı uyandım şarja taktık kapalıyken uyandıgımda beyaz bır ekran vardı sonra kapatma düğmesine basılı tuttum kapattı.Ama şimdi telefonu hiç açamıyorum ne şarja takınca bir tepki veriyor neden açma tuşuna basınca açılıyor...Lütfen yardımcı olur musunuz ? :vur:angry:

judelav

judelav

Üye
yazılımsal arkadaşım 40 tl masraf

akesar62

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle teşekküre ederim. Masraf problem değilde, neden bu tür bir hata aldım ve ne sıklıkla yazılım hatası olur ?

nec46

nec46

Üye
Arkadaşım telefonun gdfs yedeği varsa kolay iş 4 dk hallolur ayrıca 40 tl masrafa felan gerek yok gdfs yedeği varsa cevap yaz formda anlatayım nasıl yapacağını

metaform81

metaform81

Üye
telefona veda et arkadaım benimde 790 vardı bi kapandı bidahada acılmadı yazılımı da kabul etmedi

marazefe06

Üye
arkadaslar format attım ama ekranda lütfen bekleyin yazıyor acmıyor ne yapabilirim

pdaservisi

Üye
bi tlf cuya git pili şoklasınlar

kinng

kinng

Üye
hocam google a ''K790i update service'' yaz birinci veya ikinci sirada cikar tikla indir kur uygulamayi talimatlari izle zaten turkce 5 dk da kendi hallediyo kendi tamirciyle ugrasma bnmde oldu oyle boyle derken 2 hafta oyaladi sona icine hatali bi yazilim yukledi menude bir yere tikladim yazilim gene coktu sonra usb kablosunu aldim kendim yaptim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...