Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
k750i Yardım edin!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cagataybas
Üye
Konu Sahibi
k750i Yardım edin!!
arkadaşlar k750i aldımda. acaba bunun sinyal kapalı modunu nasıl yapıyoruz. bana nerde oldugunu soylermisiniz? sehirler arası otobusyte dinleyemiyorum cunku ..
arifff
Üye
hocam o dediğin uçuş modu k750i de bulunmuyor ama w800i prog attırırsan olabilir ama çok sakat bir iş boşver bence.k750i herşeye rağmen gözümde 1 numara...
bassavci
Üye
kardeşimin telefonunun kısa yolunda böyle birşey görmüştüm ama yerini bimiyorum. kısa yoldaydı. iki hafta önce almıştık telefonu. bilen varsa benimde işime yarar.
cagataybas
Üye
Konu Sahibi
valla bende de var kısayolda ama basıyorum bi işe yaramıyor kardesim. onu servise yakın olanınız varsa bir sorup bizimle paylassa cok iyi olacak bizim için yaa... ben gidemiyourm cok uzakta burda servis ama yolum duserse soracagım kesinlikle...
arifff
Üye
o sinyal belki anten yerinde sinyal oluyorya o olabilir veya ışık diye geçen flaş falan olmasın ama olmadğını çk iyi biliyorum