K750i RİTMİK IŞIK yapma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

djkoksal

Üye
    Konu Sahibi
K750i RİTMİK IŞIK yapma
Arkadaşlar you-tube da video da gördüm k750i telefonda telefon arandığında arkadaki flaş müzüiğe göre yanıp sönüyor... bunun nasıl yapıldığını bilen arkadaşlar mevcut ise yardımlarınızı bekliyorum ok teşekkürler...:bilmm

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
telefonu komple sök.
kamerayı cıkar at.
hoparlörün 2 tane yayı war.(boarddan elektrık aldıgı)
o yaylara kücük renqlı bı Led lamba tak.ama dıkkat et.k750i tip telefonlarda telefonun arkasında 7 tane devre war.sadece ses için.2 tane hoparlörün degdıgı,2 tane cip(üstü demır kapaklı),3 tane sılindir devre,(kameranın etrafında-boarda takılı)
nese
Led lambayı hoparlöre saglamca monted.ışıgı yönünü dısarı çewır.hoparlrdn ses cıkınca hep yanar.

--------------- Ekleme ---------------

ne yazılım ne patch.
kara düzen.sen benım fotolara bak.teknık serwıs te görürsün.cıft hoparlör bıle war.

djkoksal

Üye
    Konu Sahibi
telefonu komple sök.
kamerayı cıkar at.
hoparlörün 2 tane yayı war.(boarddan elektrık aldıgı)
o yaylara kücük renqlı bı Led lamba tak.ama dıkkat et.k750i tip telefonlarda telefonun arkasında 7 tane devre war.sadece ses için.2 tane hoparlörün degdıgı,2 tane cip(üstü demır kapaklı),3 tane sılindir devre,(kameranın etrafında-boarda takılı)
nese
Led lambayı hoparlöre saglamca monted.ışıgı yönünü dısarı çewır.hoparlrdn ses cıkınca hep yanar.

--------------- Ekleme ---------------

ne yazılım ne patch.
kara düzen.sen benım fotolara bak.teknık serwıs te görürsün.cıft hoparlör bıle war.

ben kara düzen istemiyorum kameradanda vazgeçecek değilim patch ile yapılıyor ama ben patch i bulamadım senin dediğin gibi olursa müzik dinlerkende yanar ben sadece arandığımda yanmasını istiyorum....

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
ara bulursun kardeş.ne diyim.şarj yemiyor zaten .

djprens18

Üye
buyur hocam k750 r1ca021 için patch nasıl yükleneceqini bilmiyosan googleye yaz çıkıyo :oke:

sss90

Üye
ben biliom bunu kısayol tusundan ısıga gir sos yazıo onla

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
:-D
SoS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt