k750i joyistik problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmeterden

Üye
    Konu Sahibi
k750i joyistik problemi
arkdaslar elımde bıkac senelk k750i var telefon bırcok kez yeredusutu sımdı elefonda joyıstık problemı cıktı ... bazı menulerde joyıstıgın alt ve sag tarafı calısmıyo bazı yerlerde calısıo orn normal meude joyıtstıgın sadece sol ve ust fonksıyonları calısıo ama muzık calarda oyunlarda fln her yone calısıo bunun nedenı sızce nedendır cozumu nedır???
yardımcı olursanız cok memnun olurum !!!!

bı kac yerde arasıtırdım format atma olayı nı ama hıc bırı olmadı

orn
*
3 arama tusu ve acma kapama tusuna aynı anda basma !
>*<<*> bununn gıbı seyler yazıodu ama denedım olmadı

bi yardımcı olun pls !!!!!!:(:agla

merkus

merkus

Üye
sa kardes ben bir sitede okumuştum joystick problemi için antipas var mış onu kullanıyormussun

imparator63

Üye
yha arkadaşım bende senin gibiyim benimde tel k790i bende de joistik alt çalışmıyo bulamadım bişi siz bulduğunuz zaman adresi verirseniz sewinirim teşk

tokat657

Üye
bn biliyorum format nasıl atılıo alıyosun telefonu kaldırıp atıyosun hiç kafanda dert tasa kalmıo
:D

giresunlum

Üye
s.a

cigo68

cigo68

Üye
arkdaslar elımde bıkac senelk k750i var telefon bırcok kez yeredusutu sımdı elefonda joyıstık problemı cıktı ... bazı menulerde joyıstıgın alt ve sag tarafı calısmıyo bazı yerlerde calısıo orn normal meude joyıtstıgın sadece sol ve ust fonksıyonları calısıo ama muzık calarda oyunlarda fln her yone calısıo bunun nedenı sızce nedendır cozumu nedır???
yardımcı olursanız cok memnun olurum !!!!

bı kac yerde arasıtırdım format atma olayı nı ama hıc bırı olmadı

orn
*3 arama tusu ve acma kapama tusuna aynı anda basma !
>*<<*> bununn gıbı seyler yazıodu ama denedım olmadı

bi yardımcı olun pls !!!!!!:(:agla

Arkadasım Formatla alakası yok , ayrıca yukarıda belirtigin Format s60 ( 6600 - 7610 vb ) telefonlar ıcın gecerlidir Se k750 İslatım sıstemı javadır . Farbıka ayarlını anca gerı yukleyebılırısn . ( Bir nevi soft format ) Senın sorunun Sıstemle alakalı Degıl Mekanık Sony Ericsonların Joyistikli Cogu telefonunda bu yasanıyor .

çözüM .

Joyistigi Cıkarıp bir parca arko kremle Bu sorunu Gıderebılrısın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt