K750 I Joyistik Sorununa çözum Gelıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
memohaso

memohaso

Üye
    Konu Sahibi
K750 I Joyistik Sorununa çözum Gelıyor
ben sonyerıcsson k750 i kullanmaktayım arkadaşlar joyistik madem arıza verıo ben bunun nedenınıde çözumunude bılıyorum
joyistik çoğunlukla pislik ve tozdan dolayı işlevini yerine getiremıyor..Bende bu telı yenı alacağım zamanlar herkes uyarıyordu joyistik bozuluyor dıye fakat ben onlara kulak asmadım ve telı aldım.benle beraber bır arkadas daha aldı.12 ay kullanma neticesinda arkadaşımınkı bozuldu fakat benımkı 2 yıl olmasına rağmen bozulmadı nedeni ise :ben her 2-3 gunde bır elektirik supurgesini düşük çekim gucunde joyistiğe tutuyorum ve sizde bi deneyın fayadası olacaktır.. neticede tozları az daha olsa almış ve ömrünü uzatmış oluyor.. ŞİMDİDEN KOLAY GELSIN..

saffah61

saffah61

Üye
bende 3 senedir kullanıyom ama ben ince bi bez parçasıyla temizliyorum senin yöntemde kıyakmış ama

Cyber-MaSTeR

Üye
harbiden güzelmiş bi deneyim

zafeer

Üye
saolasın...

bashran

Üye
ayne bana da öyle dediler 3 yıldır kullanıyorum memnunum

walkman3D

Üye
arkadaşlar joyistik bulumune biraz yağ damlatın ben telefon tamircisiyim gelen butun k750i w800 telefonların genel sorunlarıdır bu yöntem en iisidir deneyin :oke:

yuksel200

Üye
yav k700i var bende yağla falan olurmu denemem o riske girmem bn ama sorun devam ediyor

darkofmuhammed

darkofmuhammed

Üye
aynen beyler bende süpürge ile tamizliyorum 2 yıl oldu tek arızası olmadı :)

dhayalet

Üye
saol

iNfaZ-nhT

iNfaZ-nhT

Üye
ben hiÇbiŞeyLe temizLemıorum teLfn haLA aynı :D:D 2,5 yıL oldu =)

hicankatar

hicankatar

Üye
onun spreyi war joistik kısmına bi fıs yapıyoruz rahat en az iki sene daha götürüo

sfssultan

sfssultan

Üye
galiba benim telofon mezara kadar benle gelecek k750 iii

teknokerem

Üye
kim onla uğruşucak k750i model yükseltmek en mantıklısı

w810i model ile yükseltin o modelde joystick kullanılmamış.

maivesiyah

maivesiyah

Üye
w810i iyi bir tercih ama walkman olmasına rağmen k750 deki megabass lı sesi alamıyorum.

arifkarakurt

Üye
ben 4 yıl oldu bir sorunla karsılaşmadım süper bi telefon hala kullanıyorum...

OğuzcanAbi

Üye
saolasın

trhon1903

Üye
ya usta bnde de war k750i 5 senedir kullanıom hiç bi sorun yaşamadım joistik konusunda hem bn hiç temizlemiom joistigi sizin kilerde sorun olmasın:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt