k750 hafıza kartı sorunnn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marss_87

marss_87

Üye
    Konu Sahibi
k750 hafıza kartı sorunnn
arkadaşlar ben k750 kullanıyorum. bilgisayarımda bluetoth yardımıyla hafıza kartında iki tane dosya açtım ve içlerine şarkı attım ama telefonumda bu şarkıları bulamıyorum. hafıza kartında mp3 diye bir dosya var onların içindeki şarkılara ulaşabiliyorum illa tek dosyaya mı şarkı yükleyebiliyorum hafızakartında... anlatabildim mi????

genc1

genc1

Üye
ewet tek dosya şart abisi

efeneco

Üye
kardes bu kartın degişmez parcası mp3 dosyasına yüklemeyince çalmaz bende aynı sorunu cekmiştim
::)

skader

skader

Üye
Bak Mp3leri Hafıza Kartından Mssemc E Gir Sonra Media Files Sonra Audoi Ya At Olay Budur Ok ;)

22646

Üye
Yok arkadaşlar ben k750i kullanıyorum ve mp3 leri istediğim yere atıyorum telefonda hepsini görüyo yani sorun yok

burak95

Üye
hayır.sadece hafıza kartındaki audio mu ne ondan dinleyebiliyon:sn:

zeus1958

Üye
dotum müziklerden farklı bir yere attığın zaman öyledir
:oke::oke::oke::oke:

genc1

genc1

Üye
ögrenini ce bulursun herşeyi ben de bilmiyordum

nightdragon35

nightdragon35

Üye
bendede sorun olmuyo isedigim yerden dinliyorum

klebinho

Üye
arkadaşım oraya atmayacaksın orada media filse fln var bul onları gir audie att

mcan12

mcan12

Üye
kardeş k750i ye oyun atmak çok kolay
bluetoothla teline bağlandığında karşınıza 2 seçenek çıkar ordan memory stick i seçeceksin
sonra mssemc yi seç daha sonra media filesi ordan audio yu seç ve at sonra mp3 ü sesler kısmından dinleye bilirsin

kisacafd

kisacafd

Üye
bak arkadaşım mmsc yazıyo ona gir ordan media files ordan audio gir oraya at. ok

eflanili

Üye
beyler telefona oyun atacaksanız eğer k750 ye yani other atın ordan yüklersiniz hafıza kartına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt