k700i ye oyun yüklemeyi gereçekten bilen biri lütfen anlatabilir mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rapeace

Üye
    Konu Sahibi
k700i ye oyun yüklemeyi gereçekten bilen biri lütfen anlatabilir mi
yaa hiç açıklayıcı bi bilgi bulamadım yorumların içinde gerçekten bilgisi olan biri anlatabilir mi bluetoothtan yada suit ten nasıl rar uzantılı oyunları kurabiliris telefona

TaCsIz_kRaL

TaCsIz_kRaL

Üye
ya rar ları kullanılamıyor jar programları kullanıyor....

nightdragon35

nightdragon35

Üye
:oke:kardesim pc suit ile teline at rar oyunu.sonra telde bul oyunu attıgın yeri ve kur oyunların icine kayıt olucaktır zaten o sonrada bak keyfine.

masumruk

masumruk

Üye
K700i performansı düşük bir telefon. *.jar uzantılı dosyaları bluetooth ile yükleyebilirsin. atacağn jarın boyutu, telefonun max. jar boyutunu geçmemeli aksi taktirde yüklemek istediğin jar dosyasını çalıştıramayacaksın. Banchmark siteleri telefonunun teknik özellikeri ile ilgili sana yardımcı olabilir.

SlashGun

SlashGun

Üye
Telefonun hafızasından fazla olmayacak diyor yani arkadaş ;)

drivenn

Üye
En kısa yoldan şunu dene: Telefonunu usb ile bilgisayara bağla oyun rar ise rar dosyasından çıkarıp jar dosyasını telefonuna at (other klasörüne atabilirsin) sonra telefonu usb den çıkar ve aç ardından jar dosyasını attığın dosyayı bul aç ve dosyayı tıkla kalanını telefon kurar zaten ben telefonuma bu şekilde kuruyorum

ogr3

ogr3

Üye
Bak kardeşim ben sana daha basit işlem söliim

oyunları masa üstüne at sonra bluetooth la yolla ama dikkat oyunlar *.jar olmalı ona göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt