K700i Pil Istek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
artemis4

artemis4

Üye
    Konu Sahibi
K700i Pil Istek
arkadaşlar k700i var ben de ve artık pil bir gün bile zor gidiyor ben de araştırdım biraz aynı ürün hepsiburada ve estore karşılaştırdım aynı ürün hepsiburada da 60 ytl iken diğerinde 30 ytl 670 mAh lion pil tavsiyenizi bekliyorum lütfen

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Dostum orjinal aksesuarını al yani K700i hangi model batarya kullanıo bilmem ama gidip bi genpa,kvk shop'a alabilirsin..İnternette fiyatlar daha pahalı

artemis4

artemis4

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(cepix &#064; Jan 5 2006, 04&#58;30 PM) [post=245710]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Dostum orjinal aksesuarını al yani K700i hangi model batarya kullanıo bilmem ama gidip bi genpa,kvk shop&#39;a alabilirsin..İnternette fiyatlar daha pahalı
[/b][/quote]

kardeş estore sitesinde 30 ytl 3 taksit uygun gözüküyor 2 yıl garantili ama 670mAH olması kafamı karıştırdı bendeki 700 ve 2 gün gidiyor şarj bu ne olur acaba

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bence internetten alma direk giderek dene öyle al..

artemis4

artemis4

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Jan 5 2006, 06&#58;52 PM) [post=245856]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bence internetten alma direk giderek dene öyle al..
[/b][/quote]

kardeş cevabın geç geldi be ya aldım bile pili hatta memleket adresine gönderdim bakalım şarj ne kadar gidecek

lal25

Üye
Benimde k 700i çok az dayanıyor. Gerçi sabah ve akşam 1 er saat yolda radyo dinliyorum, ekran koruyucusuda var ama 6 ay oldu alalı cihaz garantili. Teknik servise götürmekte istemiyoruum. pile para vermekte:) Bir fikir verin arkadaşlar yaa:)

EXCOBAR

Üye
Arkadaşlar bende ilk aldığımda çok az (1 gün) gidiyordu.Bu pil daha sonraları 1 gün bile zor dayanır oldu.Servise götürdüm; bana pili patlattığımı(nasıl becermişsem) ve bunu garanti kapsamında yenisiyle değiştireceklerini söylediler ve değiştirdiler.Şimdiki pil tam 2 gün gidiyor.(Ben günde 3-4 saat tel görüşmesi yapıyom) Size öğrendiğim küçük bir tüyoyu söyleyim.Çıkartın pile bir bakın.eğer hafif bombeli ise o pil ömrünü tamamlamış demektir.Yok değilse yüzeyi dümdüz ise sağlam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt