K700i İçin Program

Sponsorlu Bağlantılar

Cdr-6

Üye
    Konu Sahibi
K700i İçin Program
yaw arkadaşlar ben k700i kullanıyom.biliyosunuz hafızası sadece41 mb ben bunun için bi program arıyorum.müziklerimin boyutunu küçültcek bi nevi sıkıştırma programı.böle bi program varsa lütfen yazın.bu program örn:4 mb lık dosyayı 1 mb a çeviricek :yardim: :yardim:

Exalans

Exalans

Üye
k700 için bilmiyorum ama site içinde araştırıp ogg formatına çevirebilirsin bu biraz daha az yer kaplar yada mp3 lerin kbps ni musicmatch veya değişik proğramlarla düşürdüğünde boyutuda o oranda düşüyo

tevfikmaden

Üye
bilgisayarda mp3leri daraltan program var.orda mp3 küçültüp o şekliyle telefona yükle

TaCsIz_kRaL

TaCsIz_kRaL

Üye
bak kardeşim bende k700i kullanıyorum ben imde 41 mb bende küçültme programı kullanıyorum...
WMA To MP3 Encoder sen bunu Tamindir sitesinde bu ismi arama kutusuna yapıştır ve aramya bas orda indirebilirsin ...5 mb bir şarkıyı 1 mb yapıyo çoook güzel bence üstelik sesleride buzulmyu...seninde denemeni istiyom....başarılar...

--------------- Ekleme ---------------

bak kardeşim senin için kullandığım programı yollıyorum...

owafemi

owafemi

Üye
arkadaşım o mp3 çevirisi k700i için bi program var ama bende arıyorum

owafemi

owafemi

Üye
bu siteden ogg ye çevirebilirsin

--------------- Ekleme ---------------

özür dilerim yanlış yazmışım o siteden ogg formatına çevirme programını indirebilirsiniz

satooooooo

Üye
arkadaşlar bulun o zman o küçültme dosyayı lütfen banada çok lazım bende k700i kullanıorum lütfen bulun yardım!!!!

cyhn18

Üye
tamindire yazın. ben de k700i kullanıyorum ve mp3 leri küçültüyorum

yuksel200

Üye
ugrasiyorum ama daha çeviremedim:sn:

makifaltin

makifaltin

Üye
bende biliyorum biraz sade ama güzel ingilizce ismi MP3 Splitter tavsiye ederim

çorumlee

Üye
ya arkadaşlar sizin verdiginiz prog ramları indirip yükleyip bilgisayara öylemi atıcaz telofona

gfbist

Üye
Eee K700 i Pcye Bağlanabiliyormu?

Takipçi Satın Al

Üst Alt